Wat hebben we georganiseerd?

Hieronder een overzicht van de activiteiten die we in de afgelopen drie jaar hebben georganiseerd.


woensdag 23 maart 2016, 15:00 tot 18:00

Bezoek-je-Buren 2016

Het is weer bijna zover:  de jaarlijkse Bezoek-je-Buren middag van de Vlissingse Bedrijven Club.  Een gezellige en informele bijeenkomst die door onze leden altijd hoog gewaard en druk bezocht wordt.
Waar u in de gelegenheid wordt gesteld eens een kijkje achter de schermen te nemen bij uw collega-ondernemers in Vlissingen en waar u volop kunt netwerken met de andere VBC-leden.

Dit jaar bezoeken we een aantal bedrijven op Baskensburg, te weten BuitenHof Tuinmeubelen, AH XL en Kampeercentrum Mechielsen.

Het globale programma ziet er als volgt uit:

15.00 uur: Inloop bij BuitenHof Tuinmeubelen met mogelijkheid tot rondkijken in de winkel.
15.30 uur: Presentatie Buitenhof Tuinmeubelen door Nicole van der Vaart, filiaalmanager.
15.45 uur: In twee groepen wordt om en om een bezoek gebracht aan 

AH XL, gastheer Jack van Oers-supermarktmanager
Kampeercentrum Mechielsen, gastheer Ko Mechielsen-eigenaar

17.15 uur: gezellig napraten bij Racketcentrum Vlissingen, gastheer Jeroen van Terheijden.

 

BuitenHof Tuinmeubelen Vlissingen is gevestigd aan de President Rooseveltlaan. Het familiebedrijf bestaat inmiddels ruim 20 jaar en heeft met haar unieke formule in de afgelopen jaren een sterke groei doorgemaakt. Gestart met een paar winkels in het Brabantse land is het familiebedrijf inmiddels uitgegroeid tot een keten van 17 tuinmeubelwinkels in Nederland en België. BuitenHof Tuinmeubelen (voorheen Garden Life Style) heeft het complete proces van trendspotting, ontwerp, productie, winkel, transport en service in eigen hand. Dat betekent unieke tuinmeubelen tegen een scherpe prijs.

 

Albert Heijn XL Vlissingen heeft al jaren een regio functie.  Van heinde en ver komen klanten wekelijks voornamelijk  hun grote boodschappen doen. Nog regelmatig wordt door klanten in de winkel gesproken over “ik ben bij de MIRO”. Continuïteit weten we al jarenlang te realiseren. Winkel met 3.400 m2 vloeroppervlak en 600 gratis parkeerplaatsen is een trekker voor klanten (en veel vakantiegangers) in Zeeland. Met ruim 250 medewerkers spannen we ons dagelijks in om de klanten zoveel mogelijk te verwennen. Onze rol in Baskensburg is daarmee dat we dé klantentrekker zijn van de omgeving.Onlangs hebben we besloten om de klant de gelegenheid te bieden dat men altijd bij de Albert Heijn XL terecht kan. Vanaf dit jaar zijn we daarom 364 dagen per jaar geopend. Onze stelling voor 2016 is daarom “Albert Heijn XL Vlissingen, het meest geliefd””.

Kampeercentrum Mechielsen is sinds 1993 gevestigd aan de Gildeweg in Vlissingen. Oprichter en eigenaar Ko Mechielsen startte het bedrijf in 1993 als gasvulstation. Door de jaren heen zijn de bedrijfsactiviteiten geheel veranderd en uitgebreid. In 1997 werden er voor het eerst caravans verkocht en in 1999 was er de uitbreiding door de aankoop van het pand van Zuivel Service Zeeland. Er werken zeven mensen vast in dienst. In het voorjaar en de zomer is er meer personeel omdat het een echt seizoenbedrijf is.
Kampeercentrum Mechielsen is continu in beweging want elk jaar verandert er veel in de recreatiebranche. Naast de verkoop van caravans en voortenten, de kampeerwinkel en de werkplaats, vult Mechielsen ook nog steeds propaan in gasflessen. Ook de bezorging van deze gasflessen bij campings industrie wordt door Mechielsen verzorgd.

 

Soort activiteit

Excursie

Netwerkbijeenkomst

Doelgroep

Leden

Kosten

geen

Locatie

Bedrijventerrein Baskensburg