Wat hebben we georganiseerd?

Hieronder een overzicht van de activiteiten die we in de afgelopen drie jaar hebben georganiseerd.


dinsdag 20 juni 2017, 15:30 tot 18:00

Ledenbijeenkomst- en vergadering bij WVO Zorg

Op dinsdag 20 juni brengt de VBC een bezoek aan WVO Zorg. We mogen een kijkje nemen in het in aanbouw zijnde nieuwe zorgcentrum in het Scheldekwartier. Een bijzonder project waar onze gastheer en directeur Jan de Graaf ons graag meer over vertelt.

In de Zware Plaatwerkerij in Vlissingen en de nieuwbouw die ernaast komt, komen 91 verpleeghuiswoningen en 55 seniorenappartementen. De appartementen bestaan uit verschillende woningtypen waar senioren zelfstandig kunnen wonen. Op de begane grond van het zorgcentrum komt o.a. een restaurant, een atelier en een wintertuin. Naar verwachting is het zorgcentrum medio 2017 gereed.  

Donderdag 15 oktober vond de officiële start plaats van de bouw van het nieuwe zorgcentrum in het Scheldekwartier. Een feestelijk begin van de bouw van het verpleeghuis en seniorenappartementen van WVO Zorg op een prachtige locatie. De officiële handeling voor de start van de bouw werd gedaan door mevrouw Carla Schönknecht, gedeputeerde van de Provincie Zeeland.

Voorafgaand aan het bezoek staat de ledenvergadering geprogrammeerd.
Die zal bij CineCity gehouden worden. U kunt hier tevens uw auto parkeren op een van de nabij gelegen parkeerterreinen. Vanuit CineCity is het ongeveer vijf minuten lopen naar de Zware Plaatwerkerij.


Het globale progamma ziet er als volgt uit:

15.15: Ontvangst bij CineCity
15.45: Ledenvergadering (agenda volgt)
16.15: Wandelen naar WVO Zorg / Zware Plaatwerkerij
16.30: Rondleiding & toelichting WVO Zorg
17.45: Afsluitende borrel / netwerken
18.15: Sluiting

Agendapunten ledenvergadering:

  • Verslag 22 november 2016.
  • Financiën met toelichting exploitatierekening 2016 & kascommissie.
  • Ontwikkelingen bedrijventerreinen.
  • Projecten: KVO / Contacta-Walcherenplein / parkeerbeleid Vlissingen
  • Diversen & Rondvraag

Over WVO Zorg

WVO Zorg is een zorgorganisatie in de regio Walcheren met dertien (woon)zorg- en verpleegcentra, thuiszorg en een breed scala aan zorg- en welzijnsgerelateerde diensten.

De organisatie biedt zowel intramurale als extramurale zorg. Verspreid over de gemeenten Vlissingen, Middelburg en Oost-Souburg heeft WVO Zorg een centrum voor verzorgd wonen, twee zorgcentra, vijf woonzorgcentra en vijf verpleeghuizen. Daarnaast levert ze professionele thuiszorg in heel Walcheren. De zorg- en welzijnsgerelateerde diensten lopen uiteen van huishoudelijke hulp, gastvrije dagopvang, tijdelijk verblijf in wijkpensions, revalidatie en maaltijdservice tot fitness en uitstapjes. Kijk voor meer informatie op 

www.wvozorg.nl

Soort activiteit

Ledenvergadering

Doelgroep

Leden

Kosten

Geen

Locatie

WVO Zorg