Actueel > Actuele berichten

Actuele berichten

Hieronder de actuele berichten van de Vlissingse Bedrijven Club


donderdag 04 mei 2023

Uitnodiging: Dockwize Get Unlocked

GET READY FOR GET UNLOCKED ENERGY EDITION OP 15 JUNI

Er is een groeiende behoefte aan innovatieve oplossingen op het gebied van water, voedsel en energie om complexe transities te versnellen, wat een nieuwe manier van denken en doen vereist van zowel het bedrijfsleven als de overheid.

Dockwize heeft als missie om de overgang naar duurzame oplossingen te versnellen en doet dit door middel van challenges. Om deze reden lanceren zij ‘Get Unlocked’, een beweging die zich richt op het openbreken van uitdagingen van grote organisaties en het gezamenlijk vinden van oplossingen.

Get Unlocked - Dockwize

vrijdag 14 april 2023

Nieuwsbrief Stationsgebied -februari 2023

Via de nieuwsbrief 'Stationskaai' word je op de hoogte gebracht van een aantal actuele ontwikkelingen in het project Stationsgebied Vlissingen. Het
Stationsgebied gaat transformeren tot een levendig, duurzaam en klimaat robuust mobiliteitsknooppunt met een sterke verbinding met de omliggende gebieden, waaronder de Kenniswerf. 


donderdag 23 maart 2023

Nieuw SOS-programma van Dockwize biedt hulp aan ondernemers tijdens energiecrisis.

„Hoe krijg je als ondernemer grip op je hoge energiekosten? Bereken je de gestegen kosten aan je klanten door? En waar begin je met duurzaam energie besparen?". Dockwize directeur Marlon Baarends geeft een aantal voorbeelden van vragen die voorbij komen in de energie editie van het SOS-programma van Dockwize. Het programma, wat mede mogelijk gemaakt wordt door Provincie Zeeland, is van start. Ondernemers kunnen vanaf nu en nog in heel 2023 instromen.

Lees verder

woensdag 01 maart 2023

Uitnodiging: Zeeland Connect - Bedrijfsbezoeken

Graag maken we je attent op de uitnodiging van Zeeland Connect.

Zeeland Connect is een innovatienetwerk dat logistiek Zeeland verbindt. Zij verbinden overheden, bedrijfsleven en kennisinstellingen met als doel om de logistiek in Zeeland te versterken. Dit voorjaar gaan zij op bedrijfsbezoek bij mooie bedrijven in de provincie.

Lees verder

donderdag 29 december 2022

Wind in de zeilen, de tussenstand na twee en een half jaar

De vijfde voortgangsrapportage van Siebe Riedstra, uitvoeringsregisseur voor het compensatiepakket Wind in de Zeilen, is verschenen. Van alle fiches uit het pakket Wind in de Zeilen is de stand van zaken gemeld en wordt een vooruitblik gegeven richting komend half jaar. Je kunt het rapport inzien in dir artikel.

 

Voortgangsrapportage Wind in de Zeilen 1-12-2022

woensdag 26 oktober 2022

Mission PR – Jéan Rottier beëindigt haar werkzaamheden voor de Vlissingse Bedrijven Club (VBC) na ruim 18 jaar

Een volle agenda, een gewijzigde bestuurssamenstelling en de twee Corona-jaren, waarin we hebben ervaren dat we steeds meer digitaal de verbinding met elkaar maken en houden, hebben bijgedragen aan het besluit van Jéan om de secretariële ondersteuning van de VBC te stoppen. Voor haar en de VBC is een volgende fase aangebroken. Wij hebben de taken onder de bestuursleden verdeeld en hebben daarmee een mooie uitdaging om die naar het goede voorbeeld van Jéan invulling te geven.

Lees verder

maandag 17 oktober 2022

Hoe herken je vastgoedcriminaliteit?

Waar je op moet letten bij vastgoedtransacties om vastgoedcriminaliteit te herkennen is samengevat in een handige infographic. Deze is opgesteld door Regionale Informatie- en Expertise Centra (RIEC’s) en het Landelijk Informatie- en Expertise Centrum (LIEC). 

Infographic: Hoe herken je vastgoedcriminaliteit?