Actueel > Actuele berichten

Actuele berichten

Hieronder de actuele berichten van de Vlissingse Bedrijven Club


dinsdag 19 december 2023

Kerstgroet en uitnodiging Gemeente Vlissingen

Uitnodiging van Gemeente Vlissingen voor de nieuwjaarsreceptie op maandag 8 januari 2024 om 17.00 uur in de centrale hal van het stadhuis, ingang Stadhuisplein 2 te Vlissingen.

Kerstgroet en uitnodiging Gemeente Vlissingen

vrijdag 15 december 2023

Voortgangsrapportage Wind in de zeilen - november 2023

De voortgangsrapportage van het compensatiepakket Wind in de Zeilen, is verschenen. Van alle fiches uit het pakket Wind in de Zeilen is de stand van zaken gemeld en wordt een vooruitblik gegeven richting komend half jaar. Je kunt het rapport inzien in dit artikel.

Voortgangsrapportage Wind in de zeilen - november 2023

zaterdag 28 oktober 2023

Zeeuws Economisch Bericht 5-2023

Lees het 5e Zeeuws Economisch Bericht van oktober 2023, met hierin een algemene beschouwing op de Zeeuwse economie, ontwikkelkansen en uitdagingen voor ondernemers.

Zeeuws Economisch Bericht 5-2023

woensdag 20 september 2023

Uitnodiging: Week van de Export

Impuls Zeeland organiseert in de week van 9 t/m 13 oktober de Week van de Export, een week vol evenementen voor de Zeeuwse internationaal actieve ondernemer.

Lees verder

maandag 18 september 2023

Uitnodiging: MKB bedrijfsbezoeken energietransitie oktober 2023

Graag maken we de ondernemers, die geïnteresseerd zijn in de energietransitie, attent op de uitnodiging voor bedrijfsbezoeken rondom dit onderwerp. Deze bezoeken zijn georganiseerd door RES Zeeland, Impuls Zeeland en Provincie Zeeland. Het aantal plaatsen is beperkt, dus meld je snel aan.

Uitnodiging - MKB bedrijfsbezoeken energietransitie oktober 2023

vrijdag 15 september 2023

Informatiemiddag: netcongestie en het Zeeuwse bedrijfsleven.

Op 26 september organiseren Impuls Zeeland, VNO-NCW Zeeland, Dockwize, Smart Delta Resources, North Sea Port samen met TenneT, Stedin en Provincie Zeeland een informatiemiddag over de stroomstop voor Zeeuwse grootverbruikers.

Lees verder

vrijdag 04 augustus 2023

Impuls Zeeland start meldpunt voor Zeeuwse ondernemers met beperkte toegang tot het elektriciteitsnet

Impuls Zeeland kondigt, in vervolg op de recente bekendmaking dat het hoogspanningsnet in Zeeland de maximale capaciteit heeft bereikt voor grootgebruikers, een nieuw meldpunt voor Zeeuwse ondernemers die belemmerd worden door de aangekondigde stop voor zakelijke aansluitingen op het elektriciteitsnet. 

Lees verder

dinsdag 01 augustus 2023

Herinrichting Gildeweg - deel jouw idee met de gemeente

Gemeente Vlissingen gaat de Gildeweg herinrichten. Zaken als riolering, wegen en verlichting worden aangepakt. De gemeente roept bedrijven en omwonenden op om meedenken in verschillende fase van dit project.  

Lees verder

donderdag 27 juli 2023

Zeeuws Economisch Bericht 4-2023

Lees het 4e Zeeuws Economisch Bericht van juli 2023, met hierin een algemene beschouwing op de Zeeuwse economie, ontwikkelkansen en uitdagingen voor ondernemers.

Zeeuws Economisch Bericht 4-2023

zaterdag 22 juli 2023

Nieuwsbrief Stationsgebied - juli 2023

In de nieuwsbrief Stationskaai van juli 2023 wordt je op de hoogte gebracht van de ontwikkelingen in het stationsgebied van Vlissingen. 

Nieuwsbrief Stationsgebied - juli 2023

donderdag 15 juni 2023

Voortgangsrapportage Wind in de zeilen - 24 mei 2023

De voortgangsrapportage van Siebe Riedstra, uitvoeringsregisseur voor het compensatiepakket Wind in de Zeilen, is verschenen. Van alle fiches uit het pakket Wind in de Zeilen is de stand van zaken gemeld en wordt een vooruitblik gegeven richting komend half jaar. Je kunt het rapport inzien in dit artikel.

Voortgangsrapportage Wind in de zeilen - 24 mei 2023