Agenda > Activiteiten

Wat is er te doen?

Onderstaand treft u een overzicht aan van de komende activiteiten van de Vlissingse Bedrijven Club.
De globale planning is jaarlijks als volgt:

- begin januari: Nieuwjaarsbijeenkomst in samenwerking met de Middelburgse Bedrijven Club
- april: 1e ledenbijeenkomst/vergadering
- juni: zomerbijeenkomst
- oktober: workshop / inspiratiesessie
- begin november: Walcherenplein tijdens ContactaNL
- eind november: 2e ledenbijeenkomst/vergadering


dinsdag 06 oktober 2020, van 15:30 tot 18:00

Science Fiction in Vlissingen

Hoe ziet de toekomst eruit voor ondernemers in Vlissingen? Wat zijn de gevaren, waar liggen de kansen? In de meeste science fiction films wordt de toekomst eerder slechter dan beter.  Maar wat als technisch vernuft, ondernemerschap, ambitie en het vermogen om samen te werken nu eens optimaal gebundeld worden om de wereld in de toekomst mooier, beter en aangenamer te maken? Tijdens een interactieve presentatie op dinsdag 6 oktober neemt scenarioschrijver Marc Linssen u mee in een reis door de tijd. 

Lees verder

dinsdag 03 november 2020 t/m donderdag 05 november 2020, van 14:00 tot 22:00

Walcherenplein 2020 - ContactaNL

Het Walcherenplein heeft zich inmiddels bewezen als ‘the place to be’ voor Walcherse ondernemers die zich willen presenteren tijdens de Contacta.nl. Een ruim en professioneel opgezet plein, gelegen op een perfecte locatie in de Zeelandhallen waar alle standhouders goed zichtbaar zijn zodat zij zich optimaal kunnen profileren. In het hart van het Walcherenplein bevindt zich een gezellig en bruisend horecapaviljoen, waar bezoekers en standhouders elkaar ontmoeten en waar op woensdagavond de altijd goed bezochte netwerkborrel plaatsvindt.

Ook in 2020 verwachten we 25-30 Walcherse bedrijven en organisaties welkom te heten als standhouder op het Walcherenplein tijdens de ContactaNL van 3 t/m 7 november.
De inschrijving is geopend. 

Lees verder

donderdag 19 november 2020, van 16:00 tot 18:00

Ledenbijeenkomst: Havenwerk

Havenwerk is een specialist voor flexibel vakmanschap in havens en industriële logistiek. De vaklieden van Havenwerk verrichten  stuwadoorswerkzaamheden, op- en overslag van uiteenlopende ladingen, container handling en andere werkzaamheden in logistiek, inclusief verticaal transport met diverse hijskranen, ook buiten de havens. 

Ton Veraart, directeur-eigenaar van Havenwerk, neemt ons mee in de wereld van  havens: de uitdagingen die daarbij komen kijken, de ontwikkelingen in het havenwerk en hoe hij daar met zijn bedrijf en mensen op inspringt.

‘Flexinuiteit’ staat bij Havenwerk hoog in het vaandel = flexibiliteit + continuïteit + kwaliteit !

 

Lees verder