Actueel > Nieuwsbrieven

maandag 16 september 2019

Programma VBC 2e helft 2019

We hopen dat u genoten heeft van deze zomer en weer zin heeft in een aantal bijeenkomsten van de Vlissingse Bedrijven Club. We hebben een gevarieerd programma het komende halfjaar. Een workshop over Social Selling op 8 oktober, het Walcherenplein dat weer zal verrijzen tijdens de ContactaNL van 5 t/m 7 november met een ondernemersborrel op woensdag 6 november. 

En op dinsdag 19 november hopen we alle leden te ontmoeten tijdens een bijzondere ledenbijeenkomst waar we afscheid nemen van onze voorzitter Henk Meulmeester. En waar gedeputeerde Jo-Annes de Bat zal spreken over de economische ontwikkelingen in Zeeland en Vlissingen in het bijzonder.

Graag tot ziens!vrijdag 17 mei 2019

Schrijf NU in voor deelname aan het Walcherenplein 2019, Contacta.NL

Het Walcherenplein op de de Contacta.NL heeft nog diverse mooie standruimtes beschikbaar. Zowel kleinere stand van zo'n 9 m2 als stands van 20 tot 25 m2 zijn nog mogelijk. 

Uw bedrijf is welkom om deel te nemen.donderdag 21 maart 2019

Ieder een eigen inlogcode website VBC

We hebben een kleine aanpassing doorgevoerd in de inlogpagina van de Vlissingse Bedrijven Club.

De reden hiervoor is dat als een bedrijf meerdere contactpersonen heeft, de inlog via het mailadres van de hoofdpersoon/bedrijf liep. Dit bleek niet altijd even handig.

Maak dus nu een eigen inlogcode met wachtwoord aan als u meerdere contactpersonen heeft binnen de Vlissingse Bedrijven Club.dinsdag 19 maart 2019

Bedrijventerrein Baskensburg

Er zijn volop ontwikkelingen op Bedrijventerrein Baskensburg. Via deze nieuwsbrief wijzen wij u op het Ontwerp aanvragen Gebruikswijzigingen bedrijventerrein Baskensburg Onderstaand treft u de link aan naar het betreffende document waarop tot 17 april een inspraakreactie ingediend kan worden. 

Op 3 april vindt er een inloopbijeenkomst recontructie Mercuriusweg plaats. Ook hierover meer info in deze nieuwsbrief. donderdag 24 januari 2019

29-1: Informatiebijeenkomst metamorfose A58 - entree Vlissingenvrijdag 21 december 2018

Fijne feestdagen en tot op de nieuwjaarsbijeenkomst

Het bestuur van de Vlissingse Bedrijven Club wenst jullie allemaal hele fijne feestdagen toe. Natuurlijk zien we jullie graag in het nieuwe jaar weer op onze bijeenkomsten om te netwerken en kennis met elkaar te delen. Op woensdag 9 januari trappen we af met onze nieuwjaarsbijeenkomst die we samen met de Middelburgse Bedrijven Club organiseren.

Vergeet jezelf niet aan te melden!

 vrijdag 23 november 2018

Laatste nieuws & komende bijeenkomsten VBC

Met deze nieuwsbrief brengen we jullie graag op de hoogte van de ontwikkelingen op bedrijventerrein Baskensburg. Bestuurslid Jan-Kees Mol heeft een en ander voor jullie op een rijtje gezet. Verder vindt u in deze nieuwsbrief de komende bijeenkomsten die gepland staan en waarvoor u zich kunt aanmelden. Speciale aandacht voor de eerstvolgende ledenbijeenkomst op dinsdag 27 november waar we te gast zijn bij de HockeyClub Walcheren op Vrijburg. Maar noteer ook alvast 13 december in de agenda waar we samen met een aantal andere partijen een gezellige Winterborrel organiseren. En blader dan ook gelijk even door naar 2019, want op woensdag 9 januari staat de nieuwjaarsbijeenkomst op de agenda die we samen met de Middelburgse Bedrijven Club organiseren. Dit jaar zijn we te gast in het nieuwe gebouw van de HZ in Middelburg.

Graag tot ziens!woensdag 03 oktober 2018

Er is weer van alles te doen.

De komende maand zijn de VBC-leden welkom bij diverse bijeenkomsten. Zo vindt er op woensdag 24 oktober de jaarlijkse Netwerkbjeenkomst van de Gemeenten Vlissingen en Middelburg plaats. VBC-leden kunnen zich hiervoor aanmelden en gratis deelnemen. De dag erna, op donderdag 25 oktober kunnen de VBC-leden met korting aansluiten bij de bijeenkomst van Zeeland Business. 

En vergeet u ook het grootste netwerkevent van Zeeland niet in uw agenda te noteren: de Contacta.NL waar ook dit jaar weer een Walcherenplein wordt opgezet met zo'n 30 standhouders. Op dinsdagavond 6 november wordt daar de jaarlijkse Ondernemersborrel georganiseerd voor alle ondernemers uit Walcheren en is er een delegatie van de drie Walcherse gemeenten aanwezig. 

Kortom: wees welkom!

 dinsdag 26 juni 2018

Groeten uit Vlissingen...

Het is zomer en met de vakantieperiode in het vooruitzicht, wijzen wij u graag op nog een aantal leuke en interessante activiteiten en bijeenkomsten die binnenkort komen gaan. Zakelijke bijeenkomsten maar ook graag uw aandacht voor twee mooie Vlissingse culturele festivals waar we als VBC trots op zijn, namelijk Festival Onderstroom en Film by the Sea.

Alvast een hele fijne zomer gewenst!

 

P.s: En...  als u nog wilt deelnemen aan het Walcherenplein tijdens de Contacta.NL 2018, moet u nu uw slag slaan; er zijn nog slechts twee standruimtes beschikbaar.

 vrijdag 08 juni 2018

Herinnering: zomeruitje VBC + MBC

Vergeet u zich niet aan te melden voor de netwerkvaartocht op woensdag 20 juni aanstaande? Samen met de leden van de Middelburgse Bedrijven Club maken we een vaartochtje over het Veerse Meer. vrijdag 18 mei 2018

Herinnering: Inschrijving bijeenkomsten & Walcherenplein open!

Er staan weer een aantal leuke en interessante bijeenkomsten op stapel. Op dinsdag 29 mei zijn de leden van harte welkom op het Stadhuis in Vlissingen. Behalve de Algemene Leden Vergadering hebben we een aantal gastsprekers over de ontwikkelingen rondom het Stationsgebied.

Vervolgens staat op woensdag 20 juni het jaarlijkse zomeruitje gepland.  Een gezellige en informele vaartocht over het Veerse Meer samen met de leden van de Middelburgse Bedrijven Club. Gewoon lekker netwerken op de bijna langste dag van het jaar.

En ook de voorbereidingen voor het Walcherenplein - Contacta.nl 2018 zijn in volle gang. De eerste inschrijvingen zijn al binnen. Meer weten of ook deelnemen? Lees even verder en laat u informeren over de mogelijkheden. De Contacta.nl 2018 vindt plaats in de Zeelandhallen te Goes van dinsdag 6 t/m donderdag 8 november.

Graag tot ziens op de volgende bijeenkomsten.zondag 25 maart 2018

Herinnering: Bezoek je Buren 28 maart

Vergeet u zich niet aan te melden voor de Bezoek-je-Buren bijeenkomst op woensdag 28 maart aanstaande?Onderstaande leden hebben zich reeds aangemeld

 

1 Afbouwned B.V. Jan Kees   Mol
2 Arbo Unie BV Chris   Crucq
3 Bouman Kantoor Totaal Sonny   Jasperse
4 Bouwbedrijf Kambier B.V. André   Jasperse
5 Bouwcenter Logus Marcel   Goossen
6 Dourlein Accountants & Adviseurs Rudy   Dourlein
7 DtP-plus Kees   Hoendervangers
8 ElkeDagFeest Natascha   Moerkoert
9 Houben HR Services Bruno   Houben
10 Kedu Polymers Industries BV Rens   Kesteloo
11 Kijk op Zaken Nicolai   Schiettekatte
12 Laroes Loodgieters en Installateurs BV Willem   Brouwer
13 MIFM Henk   Meulmeester
14 Mission PR Jéan   Rottier
15 Orionis Walcheren Martin   Weeda
16 Rederij Dijkhuizen Marinus   Dijkhuizen
17 Sauer en Oonk Notarissen Marcel   Oonk
18 Sligro Vlissingen Piet   Lampert
19 Van Arkel Advocatuur Jasja van van Arkel
20 Van de Velde Publivisie B.V. Frans van de  Velde

In ons nieuwe aanmeldsyteem hebben nog niet alle leden hun inlogcodes geactiveerd, waardoor u wellicht problemen hebt met aanmelden. Stuur uw aanmelding dan aub even via de mail naar info@vlissingsebedrijvenclub.nl

 vrijdag 02 maart 2018

Bezoek-je-Buren 2018 woensdag 28 maart

In deze nieuwsbrief een overzicht van de geplande bijeenkomsten van de VBC in 2018. De eerste is op woensdagmiddag 28 maart, de jaarlijkse Bezoek-je-Buren middag. De moeite waard om in te schrijven.maandag 01 januari 2018

De VBC meerwaarde!

Beste , 

Volgens onze informatie komt uw onderneming in aanmerking voor een lidmaatschap van de Vlissingse Bedrijven Club. De VBC bevordert het (onderlinge) Vlissingse netwerk, is organisator/initiator van tal van (netwerk)evenementen, heeft een structureel overleg met Burgemeester en Wethouders en is vertegenwoordigd samen met ondernemers in bedrijventerreinoverleggen (Keurmerk Veilig Ondernemen). 

Wij organiseren met regelmaat bedrijfsbezoeken, workshops, netwerk- en informele bijeenkomsten.

Drukbezocht zijn de initiatieven:

Kortom: de Vlissingse Bedrijven Club is dé belangenbehartiger van en voor de Vlissingse ondernemers!

Sluit u aan bij onze club en maak gebruik van de contacten en netwerkmogelijkheden die wij bieden. Alle informatie en mogelijkheid tot aanmelden vindt u HIER.

Mocht u eens vrijblijvend een bijeenkomst willen bijwonen, dan bent u van harte welkom. Bij specifieke vragen kunt u het beste contact opnemen met ons secretariaat, Jéan Rottier via 06-20135856.

Met vriendelijke groet,
het bestuur van de Vlissingse Bedrijven Clubdinsdag 19 december 2017

Herinnering: meld u aan voor de nieuwjaarsbijeenkomst

Vergeet u zich niet aan te melden voor de nieuwjaarsbijeenkomst van de Vlissingse en Middelburgse Bedrijven Club? Deze vindt plaats op woensdag 10 januari van 16.30 - 19.00 uur in Studio A58 ! Inmiddels hebben zo'n 120 leden van de twee bedrijvenclubs zich aangemeld. Dat wordt dus informatief, gezellig én veel netwerken.woensdag 06 december 2017

Vlissingse Bedrijven Club gaat digitaal ...

Hierbij ontvangt u de eerste digitale nieuwsbrief van de Vlissingse Bedrijven Club. Een nieuwsbrief waarmee we u regelmatig op de hoogte zullen houden van de komende activiteiten van de VBC en interessante ontwikkelingen die op de Vlissingse bedrijventerreinen spelen. 

Het is de bedoeling dat deze digitale nieuwsbrief een belangrijk communicatiemiddel wordt tussen het bestuur en de leden van de VBC. Het is dan ook belangrijk dat alle ledengegevens goed op onze (vernieuwde) website ingevoerd zijn. Daarom roepen wij u op even de tijd te nemen om uw gegevens te controleren en uw account te activeren waarmee u uw eigen gegevens kunt aanvullen. Als we dat allemaal doen, zal de site van de VBC straks ook een waardevolle presentatie worden van de aangesloten leden, waarmee we het onderlinge samenwerken willen stimuleren. 

Veel leesplezier en graag tot ziens bij de komende bijeenkomsten! Bijvoorbeeld op de Grote (kerst) ondernemersborrel op 14 december in de Warme Wintertent op het Bellamypark of op de gezamenlijke nieuwjaarsbijeenkomst die we met de MBC organiseren op 10 januari in Studio A58.

 maandag 02 oktober 2017

Walcherenplein 2017

Zo'n 30 Walcherse bedrijven en organisaties zijn dit jaar vertegenwoordigd op het Walcherenplein tijdens de ContactaNL van 7 t/m 9 november. De standhouders  heten u van harte welkom een bezoek te brengen aan dit bruisende plein. Bovendien kunt u op ons gezellige en bruisende horecapaviljoen altijd terecht voor een goed gesprek, een heerlijk drankje en een smaakvolle maaltijd.

Ondernemersborrel

Natuurlijk bent u ook van harte welkom tijdens de ondernemersborrel op woensdagavond 9 november van 21.30 - 23.00 uur. Tijdens deze altijd druk bezochte en gezellige bijeenkomst treft u ondernemers uit heel Walcheren alsmede vertegewoordigers van de drie Walcherse gemeenten.