Agenda > Activiteiten

Wat is er te doen?

Onderstaand treft u een overzicht aan van de komende activiteiten van de Vlissingse Bedrijven Club.

De globale planning is jaarlijks als volgt:
- begin januari: Nieuwjaarsbijeenkomst in samenwerking met de Middelburgse Bedrijven Club
- eind maart / begin april: Bezoek-je-Buren middag
- mei: 1e ledenbijeenkomst/vergadering
- eind juni: zomerbijeenkomst in samenwerking met de Middelburgse Bedrijven Club
- begin november: Walcherenplein tijdens ContactaNL
- eind november: 2e ledenbijeenkomst/vergadering


dinsdag 08 oktober 2019, van 16:00 tot 18:00

Workshop 'Van Social Media naar Social Selling'

Social media is een niet meer weg te denken bij netwerken en zaken doen. Maar hoe zorg je ervoor dat het concreet iets oplevert? Hoe breidt je een netwerk uit met relevante contactpersonen? Hoe zorg je dat je top of mind blijft en hoe haal je concreet meer omzet!

Martijn Holtes laat je zien hoe jij dit voor elkaar krijgt. De nadruk ligt tijdens de sessie op LinkedIn. Laat je inspireren en ontvang bruikbare tips die je dezelfde dag nog in de praktijk kunt brengen!  .

Het wordt een interactieve sessie met ruimte voor al je vragen. Wij sluiten uiteraard af met een gezellige netwerkborrel.

Lees verder

dinsdag 05 november 2019 t/m donderdag 07 november 2019, van 16:00 tot 22:00

Walcherenplein 2019 - Contacta.NL

Het Walcherenplein heeft zich inmiddels bewezen als ‘the place to be’ voor Walcherse ondernemers die zich willen presenteren tijdens de Contacta.nl. Een ruim en professioneel opgezet plein, gelegen op een perfecte locatie in de Zeelandhallen waar alle standhouders goed zichtbaar zijn zodat zij zich optimaal kunnen profileren. In het hart van het Walcherenplein bevindt zich een gezellig en bruisend horecapaviljoen, waar bezoekers en standhouders elkaar ontmoeten en waar op woensdagavond de altijd goed bezochte netwerkborrel plaatsvindt. 

Ook in 2019 verwachten we 25-30 Walcherse bedrijven en organisaties welkom te heten als standhouder op het Walcherenplein tijdens de ContactaNL van 5 t/m 7 november.  


Meer info: klik HIER

Lees verder

woensdag 06 november 2019, van 21:30 tot 23:00

Ondernemersborrel op het Walcherenplein

Tijdens de ContactaNL vindt er op woensdagagvond 6 november een netwerkborrel plaats waarbij alle Walcherse ondernemers en bestuurders welkom zijn. Uiteraard sluiten ook de standhouders van het Walcherenplein aan bij deze altijd goed bezochte en gezellige bijeenkomst op het Walcherenplein. De drankjes en hapjes worden u aangeboden door de standhouders van het Walcherenplein en wordt mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van de Gemeenten Vlissingen en Middelburg. 

 

Lees verder

dinsdag 19 november 2019, van 16:45 tot 19:00

Ledenbijeenkomst: gastspreker drs. J. (Jo-Annes) de Bat

Tijdens deze ledenbijeenkomst waar we de ledenvergadering zullen houden, hebben we een aantal bijzondere onderdelen in het programma. 

- Afscheid van onze voorzitter Henk Meulmeester

- Een presentatie van gedeputeerde drs. J. (Jo-Annes) de Bat over de economische ontwikkelingen in Zeeland, Vlissingen in het bijzonder.

Aan het definitieve programma wordt nog gewerkt, maar zet u de datum alvast in uw agenda. We hopen deze bijeenkomst veel van onze leden welkom te mogen heten. Na afloop van de bijeenkomst praten we graag nog even verder na onder het genot van een hapje en een drankje

Lees verder