Actueel > Actuele berichten

Actuele berichten

Hieronder de actuele berichten van de Vlissingse Bedrijven Club


donderdag 29 december 2022

Uitnodiging: mkb energieontbijt van Provincie Zeeland

Op 23 januari vindt het tweede mkb energieontbijt plaats bij Dockwize in Vlissingen. Ervaringen, tips en initiatieven rondom de uitdagingen, die ondernemers ervaren met betrekking tot de hoge energieprijzen, worden gedeeld.

uitnodiging mkb energieontbijt

donderdag 29 december 2022

Wind in de zeilen, de tussenstand na twee en een half jaar

De vijfde voortgangsrapportage van Siebe Riedstra, uitvoeringsregisseur voor het compensatiepakket Wind in de Zeilen, is verschenen. Van alle fiches uit het pakket Wind in de Zeilen is de stand van zaken gemeld en wordt een vooruitblik gegeven richting komend half jaar. Je kunt het rapport inzien in dir artikel.

 

Voortgangsrapportage Wind in de Zeilen 1-12-2022

donderdag 24 november 2022

Uitnodiging: netwerkavond op de Westerschelde Ferry 18 januari 2023

De Westerschelde Ferry, lid van onze vereniging, nodigt ons allen uit voor een netwerkavond aan boord van de Westerschelde Ferry op woensdag 18 januari 2023. Tijdens een unieke vaartocht langs de Vlissingse boulevard heet Wiljan Vloet je welkom. Daarna verzorgt Natasja Jongenotter, manager van het Ronald McDonald Huis Sophia Rotterdam en tevens samenwerkingspartner van de Westerschelde Ferry, een presentatie. 

Uitnodiging netwerkavond Westerschelde Ferry

donderdag 27 oktober 2022

Contacta 2022

Hét netwerkevent van Zuidwest-Nederland en Vlaanderen vindt plaats van 8 tot en met 10 november in de Zeelandhallen in Goes. Een beurs voor b2b-netwerken, met een interessant programma, vol colleges, seminars en workshops.

Lees verder

woensdag 26 oktober 2022

Mission PR – Jéan Rottier beëindigt haar werkzaamheden voor de Vlissingse Bedrijven Club (VBC) na ruim 18 jaar

Een volle agenda, een gewijzigde bestuurssamenstelling en de twee Corona-jaren, waarin we hebben ervaren dat we steeds meer digitaal de verbinding met elkaar maken en houden, hebben bijgedragen aan het besluit van Jéan om de secretariële ondersteuning van de VBC te stoppen. Voor haar en de VBC is een volgende fase aangebroken. Wij hebben de taken onder de bestuursleden verdeeld en hebben daarmee een mooie uitdaging om die naar het goede voorbeeld van Jéan invulling te geven.

Lees verder

maandag 17 oktober 2022

Hoe herken je vastgoedcriminaliteit?

Waar je op moet letten bij vastgoedtransacties om vastgoedcriminaliteit te herkennen is samengevat in een handige infographic. Deze is opgesteld door Regionale Informatie- en Expertise Centra (RIEC’s) en het Landelijk Informatie- en Expertise Centrum (LIEC). 

Infographic: Hoe herken je vastgoedcriminaliteit?

dinsdag 27 september 2022

Uitnodiging: MKB Energieontbijt 5 oktober

We voelen de gevolgen van de hoge energieprijzen allemaal. Voor ondernemers heeft dit ook flinke gevolgen, tot bedrijfssluiting aan toe. Daarom organiseert Provincie Zeeland een ontbijtsessie om dit onderwerp te bespreken en te kijken waar ze ondernemers kan helpen. 

Lees verder voor meer informatie en aanmelden. 

Lees verder

dinsdag 27 september 2022

Onderzoek over de dienstverlening van gemeenten aan ondernemers.

Laat jouw mening/ervaring horen!

We zijn uitgenodigd deel te nemen aan een onderzoek van de VNG over de dienstverlening van gemeenten aan ondernemers. Daar attenderen we je graag op.

Lees verder voor aanvullende informatie en de link voor het beantwoorden van de onderzoeksvragen. 

Lees verder

donderdag 15 september 2022

Uitnodiging: Demo event VR/AR - 19 oktober

Op 19 oktober organiseert Digitaal doen Zeeland een demo event rondom virtual en augmented reality. Wil je ook weten wat deze technologieën kunnen betekenen voor jouw bedrijf? Meld je dan aan! 

Lees verder

woensdag 14 september 2022

Uitnodiging Officiële opening 29 september 2022 - N662-Rotonde Ritthem

De afgelopen maanden heeft KWS Infra B.V. Roosendaal hard gewerkt aan de rotonde op de aansluiting N662-A58/Marie Curieweg en de herinrichting van de Ritthemsestraat. De werkzaamheden zijn nu bijna afgerond.

Gedeputeerde Harry van der Maas zal de rotonde officieel openen op donderdag 29 september. Lees verder hoe u dit bij kunt wonen.

Lees verder