Agenda > Activiteiten Archief

Wat hebben we georganiseerd?

Hieronder een overzicht van de activiteiten die we in de afgelopen drie jaar hebben georganiseerd.


dinsdag 14 mei 2024, van 15:30 tot 18:00

Bijeenkomst / ALV 14 mei 2024

Op 14 mei organiseren we de volgende ledenvergadering. Zoals je van ons gewend bent handelen we die formaliteit bij voorkeur efficiënt af, waarna we ruim de gelegenheid overhouden voor een interessant programma van deze bijeenkomst. Dit keer in de vorm van een presentatie van Dockwize over hun Groeiprogramma's en Baker Tilly over ESG. Uiteraard sluiten we af met een netwerkmoment. Lees verder voor de volledige informatie.

Lees verder

donderdag 21 maart 2024, van 15:15 tot 18:00

Ledenbijeenkomst | Bezoek je buren

Op 21 maart worden we ontvangen door een drietal organisaties tijdens de ledenbijeenkomst in het teken van 'bezoek je buren'. Een mooie gelegenheid om een kijkje te nemen bij collega ondernemers en andere organisaties en te luisteren naar hun inspirerende verhalen.

We zijn te gast bij de volgende organisaties:

• Orionis

• TEAM

• HZ - University of Applied Sciences

 

Lees verder

woensdag 10 januari 2024, van 16:00 tot 19:00

Nieuwjaarsbijeenkomst VBC en MBC - bij het JCRZ

Op woensdag 10 januari brengen we, Middelburgse Bedrijven Club en Vlissingse Bedrijven Club, gezamenlijk een toost uit op het nieuwe jaar. We nodigen hiervoor graag alle leden van beide clubs uit. 

Lees verder voor meer informatie en aanmelden.

Lees verder

dinsdag 21 november 2023, van 15:15 tot 18:00

Ledenvergadering bij het MuZEEum

Op 21 november organiseren we de ledenvergadering in het vernieuwde MuZEEum. Naast de praktische zaken en het terugkerende onderdeel 3 X 3 (leden aan het woord), krijgen we een korte impressie van het volledig vernieuwde Maritiem Museum Zeeland.

Lees verder

donderdag 28 september 2023, van 16:00 tot 18:00

Ledenbijeenkomst 28 september - kansen en toepassingen van artificial intelligence

Op 28 september duiken we met Perry van de Vrede van Fynder Media in de wereld van artificial intelligence. Welke ontwikkelingen zijn er gaande, liggen er kansen en (hoe) kunnen we AI toepassen in onze dagelijkse praktijk?

Meld je aan voor deze interessante bijeenkomst.

Lees verder

donderdag 06 juli 2023, van 16:15 tot 19:00

Zomerborrel - Rondvaart samen met de MBC

Op 6 juli proosten we op de zomer en dat doen we, samen met de Middelburgse Bedrijven Club, aan boord van het schip “Jacob van Artevelde” van Zeeland Cruising.

Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Meld je alsnog (uiterlijk 5 juli) aan wanneer je aan wilt sluiten. We sturen je dan zo spoedig mogelijk een bericht of je inderdaad nog mee kan.  

Lees verder

dinsdag 16 mei 2023, van 15:30 tot 18:00

Bedrijfsbezoek + ledenvergadering

Op 16 mei combineren we onze Algemene Ledenvergadering met een bedrijfsbezoek. Hiervoor zijn we te gast bij Auto Poppe. Na een (compacte) ledenvergadering zal het gastbedrijf zich presenteren en worden we rondgeleid op de locatie. Uiteraard sluiten we de bijeenkomst weer af met een netwerkmoment onder het genot van een hapje en een drankje. 

Meld je nu aan en graag tot 16 mei!

 

Lees verder

dinsdag 28 maart 2023, van 15:15 tot 18:00

Ledenbijeenkomst - Bezoek je buren - Vrijburg

Op 28 maart worden we ontvangen op bedrijventerrein Vrijburg tijdens de ledenbijeenkomst in het teken van 'bezoek je buren'. Een mooie gelegenheid om een kijkje te nemen bij collega ondernemers en te luisteren naar hun inspirerende verhalen.

We zijn te gast bij drie mooie bedrijven, die in het verlengde van elkaar actief zijn:

• de Goede Sfeer groep

• Soolsma Party Verhuur

• SEC Catering

Lees verder

woensdag 11 januari 2023, van 16:30 tot 19:00

Nieuwjaarsborrel VBC en MBC

Op 11 januari luiden we, onder het genot van een hapje en een drankje, samen met de Middelburgse Bedrijven Club (MBC) het nieuwe jaar in. Een leuke gelegenheid om ook ondernemers uit onze buurgemeente te ontmoeten en samen het glas te heffen op een goed 2023!

 

Lees verder

dinsdag 15 november 2022, van 15:45 tot 18:00

Ledenvergadering 15 november 2022

Op dinsdag 15 november organiseren we de volgende ledenvergadering. We zijn hiervoor te gast bij Illuxtron op industrieterrein Baskensburg.

Lees verder voor meer informatie en aanmelden.

Lees verder

woensdag 09 november 2022, van 20:45 tot 22:00

Borrel op het Walcherenplein - Contacta

Op woensdagavond 9 november (vanaf ongeveer 20.45 uur) ontmoeten we je graag tijdens de netwerkborrel op het Walcherenplein tijdens Contacta 2022. Bas van den Tillaar, burgemeester van Gemeente Vlissingen, zal een kort welkomstwoord houden, waarna we elkaar onder het genot van een hapje en drankje kunnen bijpraten.

Graag tot dan!

Lees verder

dinsdag 12 juli 2022, van 15:15 tot 18:00

Rondleiding Scheldekwartier + netwerkborrel

Op dinsdag 12 juli organiseren wij samen met Gemeente Vlissingen een rondleiding door de nieuwe wijk het Scheldekwartier. Het zal een informatieve maar ook zeker een gezellige bijeenkomst worden. We verwelkomen je graag in Woonzorgcentrum Scheldehof. Vandaar uit wandelen we naar het Scheldekwartier. Na afloop hebben we ruimschoots de gelegenheid tot netwerken bij Stadscafé De Dighter.

Het Scheldekwartier is volop in ontwikkeling en dat zal Hans van Houdt, projectleider Scheldekwartier, ons tijdens deze rondleiding laten zien. Het proces om het gebied van de voormalige werf De Schelde terug te geven aan de stad, is in volle gang. Er is al veel gerealiseerd en er staat nog heel wat op de agenda, bijvoorbeeld nieuwe woningen en het opknappen van monumentale gebouwen zoals de Machinefabriek.

Het programma is als volgt:

15.15 uur Inloop Scheldehof
15.45 uur Inleiding Hans van Houdt
16.00 uur Rondleiding Scheldekwartier
17.00 uur Netwerkborrel De Dighter
18.00 uur Einde

Locaties :

Startpunt: Scheldehof , Peperdijk 263
Rondleiding: Scheldekwartier
Borrel: De Dighter , Bellamypark 30


Ben jij ook zo benieuwd naar de vorderingen op het Scheldekwartier meld je dan aan!

De eerstvolgende bijeenkomst wordt na de zomer georganiseerd.
Informatie hierover ontvang je per mail of lees je tegen die tijd op de website en de LinkedIn pagina.

 

Lees verder

dinsdag 17 mei 2022, van 15:00 tot 18:00

Ledenvergadering + Bezoek Hotel De Timmerfabriek

Op dinsdag 17 mei organiseren we een ledenvergadering in het nieuwe Hotel De Timmerfabriek. De Rijksmonumentale Timmerfabriek uit 1914 wordt getransformeerd tot een 4-sterren hotel met restaurant. Opening vindt plaats in april 2022. Er worden 68 luxe kamers en suites en een restaurant, een bar en een terras gerealiseerd. De unieke industriële sfeer en gastronomische setting maakt slapen in Hotel de Timmerfabriek tot een bijzondere ervaring.

Michel Kloeg zal ons vertellen over de ontwikkelingen van het hotel en zijn visie op gastvrijheid geven.

Lees verder

dinsdag 05 april 2022, van 15:00 tot 18:00

Bezoek-je-Buren 2022

Vele jaren heeft de Vlissingse Bedrijven Club een Bezoek-je-Buren project georganiseerd. Een bijeenkomst waar de leden in de gelegenheid worden gesteld om eens een kijkje achter de schermen te nemen bij collega-ondernemers in Vlissingen.  Het Bezoek-je-Buren project is inmiddels een hooggewaardeerde bijeenkomst die zowel informatief als leerzaam is. Door het informele karakter is het tevens een perfecte gelegenheid om de andere leden van de VBC beter te leren kennen. 

Op dinsdag 5 april pakken we dit initiatief weer op en gaan we op bezoek bij een aantal leden op bedrijventerrein Baskensburg.
Meld je alvast aan, want dit is té leuk om te missen.

 

Lees verder