Actuele berichten

Hieronder de actuele berichten van de Vlissingse Bedrijven Club


woensdag 27 maart 2024

Uitnodiging bijeenkomst Cybercrime Zeeland - 17 april

Denk je dat cybercrime jouw bedrijf niet kan raken? De cijfers spreken anders. 1 op de 5 ondernemers krijgt te maken met cyberaanvallen. De kans dat jouw bedrijf slachtoffer wordt van cybercrime, is zelfs groter dan de kans op brand. Hoe voorkom je dat jouw bedrijf de volgende is? Op woensdag 17 april bieden de gemeenten Middelburg, Vlissingen, Veere, Provincie Zeeland, Dockwize en Platform Veilig Ondernemen Zeeland West-Brabant je de kans om dit uit te vinden. Tijdens een evenement in CineCity in Vlissingen delen experts uit de praktijk hun kennis over digitale veiligheid.

Onder leiding van Ewout Genemans
Onder leiding van Ewout Genemans, bekend van verschillende programma’s, ontmoet je sprekers die de wereld van cybercriminaliteit kennen. Denk aan verhalen van bedrijven die de gevolgen van cyberaanvallen aan den lijve hebben ondervonden en tips van ethische hackers die weten hoe je je ertegen wapent.

Programma en aanmelden
Zo ziet het programma er uit:
17:00 uur Inloop met dinerbuffet
18:30 uur Welkom door burgemeester gemeente Vlissingen, Bas van den Tillaar
18:40 uur Aftrap door dagvoorzitter Ewout Genemans
18:50 uur Interview door Ewout Genemans met Rabobank en Xander Koppelmans (ervaringsdeskundige)
19:20 uur Ethisch hacker Peter Lahousse over cybercrime
20:00 uur Pauze
20:15 uur Tafelgesprek door Ewout Genemans met Peter Lahousse (ethisch hacker), Bas Goddrie (PVO Zeeland West-Brabant), Caro DeHulster (Rabobank) en Xander Koppelmans (ervaringsdeskundige)
21:00 uur Netwerkborrel

Deelname is gratis, meld je aan via deze link. Aanmelden kan tot 15 april as.

Terug