Archiefberichten

Hieronder de wat oudere nieuwsberichten.


vrijdag 20 november 2020

Bericht van burgemeester B. van den Tillaar

Vandaag, 20 november, is het de 'Dag van de Ondernemer'. Speciaal voor die gelegenheid heeft Burgemeester Bas van den Tillaar een persoonlijke boodschap voor alle ondernemers in de Gemeente Vlissingen.

Beste ondernemers van Vlissingen, van Souburg en van Ritthem

Het is vandaag de 3 vrijdag van november en dat is traditiegetrouw de dag van de ondernemer. Ik wil heel graag namens iedereen bij de gemeente Vlissingen laten weten dat we trots op jullie zijn. We zijn trots op alle ondernemers in de gemeente. En we weten ook het ondernemen vandaag de dag zwaar is.
De regering heeft veel maatregelen opgelegd om het coronavirus te bestrijden en je zult de dag vandaag maar je boterham moeten verdienen. Dat is onder de huidige omstandigheden, echt lastig. Dat vraagt om flexibiliteit, dat vraag om creativiteit, dat vraagt om veerkracht. En dat is ook wat wij zien gebeuren.

Ondanks alle zorgen en ondanks alle beperkingen, zien we ook heel veel energie bij de ondernemers in onze gemeente. Want ja, ondernemen zit je in je bloed en dat laten jullie ook zien. Juist in deze tijd waarin eigenlijk niets zeker is tonen jullie als ondernemers in Vlissingen, in Souburg, in Ritthem, je ware karakter. Als het niet gaat zoals het moet, dan moet het maar zoals het kan. Tegen de wind in zoeken jullie naar allerlei oplossingen. En op die mentaliteit zijn wij ontzetten trots!
Bedankt voor jullie inzet, bedankt ook voor jullie bijdrage aan ons Vlissingen.

Bas van den Tillaar, burgemeester

De video bekijken: klik HIER

Terug