Archiefberichten

Hieronder de wat oudere nieuwsberichten.


donderdag 06 februari 2020

Werkzaamheden Sloebrug

Van 19 februari - 30 maart 2018 vinden er werkzaamheden plaats aan de Sloebrug. Deze worden uitgevoerd door de Provincie Zeeland en hebben gevolgen voor zowel het auto- als fietsverkeer alsook de scheepvaart. In deze periode is de rechter rijstrook (als u Vlissingen inrijdt) afgezet. Van 19 februari tot en met 2 maart is de rechter rijstrook (als u Vlissingen uitrijdt) gesloten voor verkeer. Ook wordt het voetpad aan de noordkant van de brug (kant Middelburg) afgesloten.

 

Fietspad

Het fietspad aan de zuidkant (kant Vlissingen) van de brug wordt gedurende de werkzaamheden afgesloten. Het fietsverkeer wordt omgeleid. De afsluiting van het fietspad is nodig omdat daar een steiger wordt geplaatst voor het bereikbaar maken van de priem (staander) en de ballast van de brug. Ook wordt het fietspad gebruikt voor de opslag van materialen.

Scheepvaart

Van maandag 19 februari 7.30 uur tot vrijdag 30 maart 17.00 uur wordt de Sloebrug niet bediend voor de scheepvaart. De maximale onderdoorvaarthoogte bij KP + N.A.P. 0,9m. is 5m.

De periode van verkeersafzetting/omleiding kan afwijken door onvoorziene omstandigheden en slechte weersomstandigheden.

 

Bron: vlissingen.nl

Gepubliceerd op 6 februari 2018 

Terug