Archiefberichten

Hieronder de wat oudere nieuwsberichten.


donderdag 04 mei 2023

Uitnodiging: Dockwize Get Unlocked

GET READY FOR GET UNLOCKED ENERGY EDITION OP 15 JUNI

Er is een groeiende behoefte aan innovatieve oplossingen op het gebied van water, voedsel en energie om complexe transities te versnellen, wat een nieuwe manier van denken en doen vereist van zowel het bedrijfsleven als de overheid.

Dockwize heeft als missie om de overgang naar duurzame oplossingen te versnellen en doet dit door middel van challenges. Om deze reden lanceren zij ‘Get Unlocked’, een beweging die zich richt op het openbreken van uitdagingen van grote organisaties en het gezamenlijk vinden van oplossingen.

Via hun eigen nieuwe challengeplatform en een jaarlijks innovatie-event brengt Dockwize innovatieve start-ups, mkb’s en studenten samen met Zeeuwse organisaties om oplossingen te vinden voor complexe uitdagingen. Zij hebben reeds succesvolle challenges begeleid voor organisaties zoals YARA, Zeeuwind, Zorgsaam, Cargill, Cosun en Dow Chemical.

In 2023 gaan ze opnieuw op zoek naar innovatieve oplossingen om de transities te versnellen. Op donderdag 15 juni trapt Dockwize de Get Unlocked beweging af met een exclusief innovatie-event dat gericht is op de energietransitie.

Get ready, you’re invited!

Voor meer informatie en aanmelden: https://getunlocked.nl/event/

Terug