Archiefberichten

Hieronder de wat oudere nieuwsberichten.


zaterdag 16 mei 2020

Meer duurzame energie op bedrijfsdaken in Vlissingen

Op verzoek van de Gemeente Vlissingen graag uw aandacht voor het project ‘Zon Offensief Zeeland’.  Met dit gezamenlijk initiatief wordt zonne-energie aantrekkelijk gemaakt voor ondernemers in de provincie Zeeland.  

Het project kenmerkt zich door verschillende daken te bundelen tot één grootschalig collectief project. Hierdoor gaan de inkoopkosten omlaag, kan een aantrekkelijke projectfinanciering georganiseerd worden en worden ondernemers volledig ontzorgd.  Ondernemers kunnen zonne-energie opwekken, direct besparen op hun energierekening én profiteren van een duurzaam bedrijfspand met zonnepanelen, zonder zelf te moeten investeren of kosten te maken.

SDE+ subsidie
De Stimulering Duurzame Energieproductie (SDE+) is een stimuleringsregeling van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO), welke een aanvulling biedt op de stroomprijs van de opgewekte duurzame elektriciteit. Het aanvragen van SDE+ is een belangrijke eerste stap op weg naar een rendabel duurzaam energieproject. Zeeuwind maakt het mogelijk om deze subsidieaanvraag geheel kosteloos voor ondernemers binnen uw gemeente te verzorgen.

Met Zon Offensief Zeeland bundelen Cooperatie Zeeuwind en energie-adviesbureau ECONNETIC verschillende daken tot één grootschailig project.

Terug