Archiefberichten

Hieronder de wat oudere nieuwsberichten.


donderdag 24 september 2020

25-10: VBC-leden met korting naar bijeenkomst Zeeland Business

Uitnodiging: netwerkbijeenkomst muZEEum

Zeeland Business organiseert samen met het muZEEum een netwerkbijeenkomst op donderdag 25 oktober in het historische museum in Vlissingen. Het gebouw huist Zeeuwse geschiedenis en vertelt het boeiende verhaal van maritieme helden. Na een rondleiding wordt er gegeten en gedronken en luisteren we naar Jan Dirk Vis, directeur van artiestenbureau Jan Vis. Verder is er uitgebreid de mogelijkheid om te netwerken met andere Zeeuwse ondernemers en bedrijven. 

 

Keynote speaker Jan Dirk Vis Jan Dirk Vis is directeur van Jan Vis Artiesten en Evenementen. Dit familiebedrijf is een van de grootste bedrijven in het aanbieden van een entertainment programma voor evenementen en feesten. Veel bekende artiesten worden geboekt via Jan Vis, maar ook hun eigen evenementen zijn een groot succes.  

 

 

Programma

17:30 – 18:00 uur            Opening 

18:00 – 18:50 uur            Groep 1 diner in Pakhuizen / Groep 2 rondleiding door muZEEum

18:50 – 19:00                  Wisselmoment groepen in Pakhuizen

19:00 – 19:50 uur            Groep 1 rondleiding door muZEEum / Groep 2 diner in Pakhuizen

20:00 – 20:20 uur            Business break met Jan Dirk Vis

20:20                               Netwerkborrel

 

Actietarief

Namens muZEEum en Zeeland Business nodigen we de leden van de Vlissingse Bedrijven Club van harte uit om deze bijeenkomst bij te wonen. Dit kan voor een actietarief van €25 (i.p.v. €47,50). Dit is inclusief maaltijd en alle drankjes.  Wilt u hier graag bij zijn? Aanmelden kan via deze link. Graag even in het opmerkingenveld aangeven dat u lid bent van de Vlissingse Bedrijven Club. 

 

Zeeland Business
Het ZB ondernemersnetwerk is een van de grootste Zeeuws overschrijdende netwerken van Zeeland. Het netwerk bestaat uit 200+ vaste leden en ieder event wordt gemiddeld door 100 ondernemers bezocht.  Daarnaast ontvangt het netwerk bij iedere netwerkbijeenkomst een groot aantal introducés, waardoor je iedere avond weer nieuwe personen ontmoet. Het netwerk komt 8 keer per jaar bijeen op wisselende locaties in Zeeland. 

 

Terug