Archiefberichten

Hieronder de wat oudere nieuwsberichten.


zaterdag 21 november 2020

Terugblik Contacta.nl 2018 - Vlissingen was erbij!

Contacta.nl 2018 zit erop! Het grootste netwerkevent van Zuidwest-Nederland en Vlaanderen. Zo'n 30 ndernemers en organisaties uit Vlissingen, Middelburg en Veere presenteerden zich daar gezamenlijk op het Walcherenplein. Wij willen iedereen graag iedereen bedanken voor hun deelname of hun bezoek en kijken nu alweer uit naar 2019.

Nog even terugblikken? De foto's van het Walcherenplein zijn HIER te bekijken.

 

Veel inspiratie

Om het beursbezoek nog waardevoller te maken waren er ook dit jaar weer veel inspirerende sprekers. Zij vormden dit jaar vormden een absoluut hoogtepunt. Op dinsdag trapte Dionne Stax af met het Politiek Café waar gasten uit de Zeeuwse samenleving debatteerden over de Zeeuwse economie. Ben van der Burg vertelde woensdag hoe hij data commercieel weet te vertalen naar rendabele innovaties. Donderdag inspireerde Rico Verhoeven met zijn verhaal over hoe hij succesvol kickbokser is geworden. Mart Smeets nam ons tenslotte mee in de sportwereld en vertelde onder meer dat sporters niet meer sporten op gevoel zoals vroeger, maar puur op data. 

Ook de eerste Banenmarkt tijdens Contacta.nl was een groot succes. Er werden vele Zeeuwse vacatures geëtaleerd en werknemers en werkgevers kwamen direct met elkaar in gesprek. Bezoekers maakten dankbaar gebruik van de CV-Check en de sollicitatietraining. 

 

Contacta.nl 2019 op 5, 6 en 7 november. 

Nu Contacta.nl 2018 erop zit, maken wij ons op voor de volgende editie! Contacta.nl 2019 vindt volgend jaar plaats op dinsdag 5 november, woensdag 6 november en donderdag 7 november. Bent u er ook bij?

Terug