Archiefberichten

Hieronder de wat oudere nieuwsberichten.


vrijdag 10 juli 2020

VBC-leden welkom Open Dag Sturm en Dekker 13-9-19

Op 27 mei waren we als VBC te gast bij Sturm en Dekker. De leden die toen niet aanwezig konden zijn, mogen op herhaling. Want hét sloopbedrijf van Walcheren met een rijke historie van ruim 60 jaar organiseert op 13 september een Open Dag.

In 2016 werd Sturm en Dekker overgenomen door de Sinkegroep uit Kruiningen. De locatie van Oostkapelle werd gesloten, terwijl de vestiging in Middelburg flink werd verbouwd. Met het egaliseren, asfalteren en inrichten van het terrein en vervolgens het bouwen van een nieuw kantoor is er de afgelopen tijd veel veranderd aan de Kleverskerkseweg. De reorganisatie van het terrein zorgde niet alleen voor extra ruimte van de bestaande activiteiten, maar ook voor veel ruimte om de recyclingsactiviteiten in de toekomst uit te gaan breiden. 

Wij nodigen u van harte uit om de vernieuwde vestiging in Middelburg en een groot deel van het machinepark van de Sinkegroep tijdens de open dag voor relaties op 13 september te komen bekijken. Laat u verrassen door onze ontvangst. Wij stellen het op prijs als relaties zich van tevoren aanmelden. En … op 14 september bent u ook van harte welkom

Aanmelden kan HIER

Terug