Archiefberichten

Hieronder de wat oudere nieuwsberichten.


zaterdag 07 november 2020

Biobases Business Development Dag 2019: 19-11

Biobased Delta en Flanders Biobased Valley nodigen u graag uit op hun jaarlijkse gezamenlijke Biobased Business Development Dag. Dit jaar vindt deze plaats op dinsdag 19 november in Gent! Die dag staat volledig in het teken van communicatie over biobased producten.

Maken biobased kenmerken een merk aantrekkelijker? Verkoopt ‘100% biobased’ beter dan ‘30% biobased’? En maakt de verpakking van een biobased product een verschil in de perceptie van de consument? Het antwoord krijgt u op 19 november!

Voor bedrijven is het belangrijk op de juiste manier te communiceren over je duurzaam merk of biobased product. Twee communicatiebureaus leren u de kneepjes van het vak aan de hand van succesvolle (en minder succesvolle) communicatiecampagnes voor duurzame bedrijven. Na de pauze worden deze presentaties geïllustreerd met praktijkvoorbeelden en ervaringen door inspirerende ondernemers uit diverse bedrijven.

Na de lunch kunt u een van onze thematische workshops bijwonen. U kunt kiezen uit vijf onderwerpen:  Duurzame verpakkingen, Industrieel  ontwerp, Zet vanuit de Purpose Case de wereld naar je hart, Slim netwerken of Hoe ga ik viraal. 

Uiteraard is de Biobased Business Development Dag de gelegenheid bij uitstek om andere ondernemers in de biobased economie te ontmoeten en nieuwe contacten te leggen. De lunch en netwerkborrel bieden de gelegenheid daartoe. Vergeet ook niet om een bezoekje te brengen aan onze productenmarkt!

Voor het voorlopige programma klikt u HIER

Deelname aan de Biobased Business Development Dag is gratis, maar INSCHRIJVEN is verplicht.

Terug