Archiefberichten

Hieronder de wat oudere nieuwsberichten.


zaterdag 07 november 2020

Donatie Kerstmaaltijd Leger des Heils. Doet u mee?

Kerst staat alweer voor de deur en dat betekent voor velen een warme, sfeervolle periode met heerlijk eten en samenkomen met familie en vrienden. Helaas is dat niet voor iedereen vanzelfsprekend. Wat als u geen huis heeft, ernstig ziek bent of er niemand is om kerst mee te vieren? Voor die mensen is er het Kerstbuffet van Pier 7 en het Leger des Heils, hopelijk mede mogelijk gemaakt door u! 

Doneer een halve kerstmaaltijd 
Dinsdagmiddag 24 december tussen 13.00 en 15.00 gaan de deuren van Pier 7 voor maximaal 100 gasten open. Draag uw steentje bij aan een prachtige kerstsfeer voor minderbedeelden. Met een kleine 12,50 euro (inclusief btw) doneert u 50% van een smakelijke kerstmaaltijd inclusief drankjes voor een gast van het Leger des Heils. De andere helft is voor rekening van Pier 7. 

Dat u een mooie daad verricht, steken wij niet onder stoelen of banken. Wij vertellen dit graag aan onze Facebookvolgers. Dat zijn er meer dan 4200. Wanneer u meer dan tien couverts sponsort, verdient dat natuurlijk extra aandacht. In dat geval zetten wij u nog eens extra in de spotlight op onze Facebookpagina. 

Zo doet u mee
Hoe meer donaties wij ontvangen, des te meer couverts wij kunnen serveren. Helpt u ons 100 gasten een warme kersttijd te bezorgen? Meld u aan door te mailen naar info@pier7.nl en geef aan voor hoeveel gasten u een maaltijd wilt verzorgen. U kunt de facturatiegegevens gewoon in de mail zetten. 

Alvast bedankt, ook namens het gehele team van Pier 7 en de mensen van het Leger Des Heils,"

 

Terug