Archiefberichten

Hieronder de wat oudere nieuwsberichten.


zondag 22 november 2020

Realisatie offshore windparken Borssele 01 + 02

Tijdens de ledenvergadering van de Vlissingse Bedrijven Club op dinsdag 21 november jl. informeerde wethouder John de Jonge van de Gemeente Vlissingen de aanwezige leden over de ontwikkeling van de windparken Borssele 01 + 02. Het betreft hier een project voor offshore windparken door de Deense onderneming Orsted (voorheen DONG energy). Een project wat in 2016 is gestart en waarvan de oplevering in 2021 wordt verwacht.

Hierbij zijn twee dingen voor u als ondernemer zeker de moeite waard om te weten:

-        Orsted zal de ontwikkeling van deze windparken vanuit Vlissingen gaan realiseren.
-        Orsted zet zich op de plekken waar zij actief zijn in voor een goede samenwerking  met de lokale gemeenschap. Dat draagt bij aan de lokale economie.

Bent u als ondernemer geïnteresseerd in de mogelijkheden die dit project u kan bieden? Verdiept u dan in de informatie hoe uw bedrijf zich onder de aandacht kan brengen voor dit project.

Alle relevante informatie vindt u op hun website.

Voor een indruk van het project en de diversiteit aan diensten en producten waar het bij dit project over kan gaan verwijzen wij u graag naar  de presentatie welke op 25 oktober jl. is gegeven door Orsted voor geïnteresseerde ondernemers: presentatie Orsted

 

Terug