Archiefberichten

Hieronder de wat oudere nieuwsberichten.


donderdag 27 augustus 2020

Van de Gruiter BV speelt jou de bal toe!

Van de Gruiter BV 
Door: Lianne Wisse - lianne@vandegruiter.com
www.vandegruiter.com

Sinds 1919 is Van de Gruiter BV totaalleverancier op het gebied van scheepsbenodigdheden voor de visserij, scheepvaart en watersport. Ook zijn wij gespecialiseerd in hijs- en heftechniek als leverancier, maar ook als keuringsinstantie. Voor de industrie en offshore leveren wij een breed pakket aan producten, variërend van werkkleding tot kabelconstructies. Vanuit de zeilmakerij leveren en produceren wij industriële zeilen en doekconstructies. Het projectmanagement en engineering ondersteunen hier in. Door een combinatie van al onze specialismen op het gebied van (RVS-) staalkabels, doek en netwerk, zijn wij in staat om een compleet eindproduct aan te bieden voor de architectuur.

Wat zijn de veranderingen/uitdagingen geweest voor jouw onderneming tijdens deze corona-periode?
De corona-periode is in verschillende fases verlopen. Uitdagingen waren de drukte van particulieren in de winkel (met beperkte ruimte), cancelen van afspraken op onze hijs- & hefafdeling en verkoop, verschillende rederijen waarvan de schepen stil lagen waardoor de bevoorrading van handelsgoederen terug liep, de langere levertijden door pakketdiensten en het wegvallen van orders op de industriële zeilmakerij. Langzaamaan worden deze activiteiten weer hervat.

Tot welke (creatieve) oplossingen of andere manieren van werken is jouw onderneming gekomen?
We zijn onze klanten kunnen blijven helpen door waar nodig uit te wijken naar andere merken en leveranciers, instructies voor maatregelen in de winkel, tijd voor particuliere opdrachten in de zeilmakerij en hebben de vrijgekomen tijd van onze medewerkers gebruikt voor het professionaliseren van de winkel, hijs- en hefafdeling en verbeteren van ons CRM-systeem. Het hebben ‘meerdere poten’ binnen het bedrijf en de brede inzetbaarheid van onze medewerkers heeft hier absoluut aan meegewerkt.

Dit artikel is geplaatst in het kader van de ‘ballenactie’ van de VBC waarbij leden elkaar in de corona-periode letterlijk en figuurlijk de bal toespelen.

 

Terug