Archiefberichten

Hieronder de wat oudere nieuwsberichten.


donderdag 27 augustus 2020

Autobedrijf J.W. de Voogd speelt jou de bal toe!

Autobedrijf J.W. de Voogd
Scooter & Lifestyle de Voogd 
Jan-Willem de Voogd - janwillem@jwdevoogd.nl
www.jwdevoogd.nl

Wij zijn dealer van Mitsubishi personen auto’s en bieden Carprof dealerkwaliteit onderhoud van alle merken auto’s; Autohopper Auto en Bus verhuur; Scooter & Lifestyle: uw Vespa en Piaggio dealer en onderhoud van alle merken scooters.


Wat zijn de veranderingen/uitdagingen geweest voor jouw onderneming tijdens deze corona-periode?
De omzet voor nieuwe auto’s verminderde met 70% en bij de verhuur ontstond een daling van 80%. Daar tegenover stond een verbetering van verkoop gebruikte auto’s en verkoop scooters.

Tot welke (creatieve) oplossingen of andere manieren van werken is jouw onderneming gekomen? Het aanbieden van huurauto’s tegen een speciaal tarief om niet met het OV te hoeven reizen.

Welke diensten en producten kunnen de collega-ondernemers van nut zijn en wil jij graag onder de aandacht brengen?
We verhuren en shortleasen personenauto’s en bussen onder het label Autohopper. Het is mogelijk om tegen een scherp tarief een dag, weekend, week of langer een auto of bus te huren. We hebben in alle klassen beschikbaarheid. Carprof dealerkwaliteit onderhoud aan alle merken auto’s: We onderhouden alle merken auto’s met twee jaar garantie op de reparaties. Daarnaast verkopen we alle merken gebruikte auto’s. Kijk gerust eens rond of zet een zoekopdracht uit voor de auto die je zou willen hebben.
Mitsubishi verkoop en onderhoud van nieuwe en gebruikte auto’s.
Vespa en Piaggio verkoop en onderhoud van nieuwe en gebruikte scooters.

Dit artikel is geplaatst in het kader van de ‘ballenactie’ van de VBC waarbij leden elkaar in de corona-periode letterlijk en figuurlijk de bal toespelen.

Terug