Archiefberichten

Hieronder de wat oudere nieuwsberichten.


donderdag 27 augustus 2020

Laroes Loodgieters en Installateurs BV speelt jou de bal toe!

Laroes Loodgieters en Installateurs bv 
Esther Mors - e.mors@laroes.nl
www.laroes.nl

Laroes is het bedrijf voor het leveren, monteren en onderhouden van Cv- ketels, waterleiding,- gasleiding,-riolering en sanitair. Ook leveren/ monteren wij waterontharders. Wij zijn gespecialiseerd in het vernieuwen/ onderhouden van leien,- zinken,-koperen,-loden,-EPDM en bitumineuze daken.

Wat zijn de veranderingen/uitdagingen geweest voor jouw onderneming tijdens deze corona- periode?
Het anders gaan plannen van het werk door minder afspraken per dag. 2 à 3 grote afspraken per dag in plaats van 8 afspraken op verschillende adressen. Alle gezichten zoveel mogelijk in dezelfde richting houden: Wekelijks overleg om de maatregelen omtrent corona door te spreken vragen om input van de medewerkers hierbij. Het stimuleren van opnemen van (extra) verlof.


Tot welke creatieve oplossing of andere manieren van werken is jouw onderneming gekomen?
Het plannen van de monteurs zoveel mogelijk buiten op een groot karwei. Vooraf zoveel mogelijk vragen aan de klant stellen met betrekking tot verkoudheidsklachten.
Klanten vonden het lastig om de 1,5 mtr afstand te bewaren. Hiervoor speciale hesjes voor de monteurs aangeschaft waar duidelijk op staat dat de klant 1,5 mtr afstand moet houden.

Welke diensten en producten kunnen de collega- ondernemers van nut zijn en wil jij onder de aandacht brengen? 
Onderhoud/ reparaties aan daken, goten en gastoestellen. Alle voorkomende loodgieterswerkzaamheden binnenshuis. Denk hierbij aan waterleidingen verleggen wegens het veranderen/vernieuwen van de keuken of badkamer, lekkende kranen en verstopping van afvoeren verhelpen.

Naar welk soort product of dienst ben jij op zoek waarbij een collega VBC-lid jou wellicht kan helpen? 
Zichtbaarder worden op social media. LinkedIn, facebook en Instagram. Ondersteuning bij het plaatsen van onze vacature Cv-service monteur en het vinden van een geschikte collega.

Dit artikel is geplaatst in het kader van de ‘ballenactie’ van de VBC waarbij leden elkaar in de corona-periode letterlijk en figuurlijk de bal toespelen.

Terug