Archiefberichten

Hieronder de wat oudere nieuwsberichten.


vrijdag 28 augustus 2020

Kastenstudio Zeeland speelt jou de bal toe!

Kastenstudio Zeeland 
Door: Ronald van der Hart - rvdhart@totaalbouwzeeland.nl
www.kastenstudiozeeland.nl

Kastenstudio Zeeland is sterk in maatwerk. Met al meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van maatwerk en interieur, is Kastenstudio Zeeland echt een specialist te noemen. Kastenstudio Zeeland voorziet de zakelijke en particuliere markt van schuifwanden, draaideurkasten en inloopkasten. Sinds 5 jaar zijn ook metalen deuren met een industriële look aan het assortiment toegevoegd.

Wat zijn de veranderingen/uitdagingen geweest voor jouw onderneming tijdens deze corona-periode?
Het coronavirus heeft een behoorlijke impact op iedereen. Ook binnen Kastenstudio Zeeland merken we deze impact. Het voelt vreemd om een klant niet te kunnen begroeten met een handdruk en om steeds alert te moeten zijn wat de 1,5 meter afstand betreft. Toch hebben wij onze weg kunnen vinden in deze bijzondere tijd. Door het introduceren van een private shopping concept kunnen we onze klanten op een veilige manier blijven verwelkomen. Inmiddels zijn de regels wat versoepeld en merken we dat we weer steeds meer bezoekers in onze showroom mogen verwelkomen. Hier zijn we erg blij mee!

Welke diensten en producten kunnen de collega-ondernemers van nut zijn en wil jij graag onder de aandacht brengen?
Veel Nederlanders werken dit jaar vooral vanuit huis. Het kan een behoorlijke uitdaging zijn om thuis een fijne werkplek te creëren. Kastenstudio Zeeland denkt mee over een goede oplossing. Denk bijvoorbeeld aan het creëren van een thuiskantoor door een industriële wand toe te passen. Door deze wand te plaatsen wordt u minder gestoord door leef geluiden, maar behoudt u het zicht en licht vanuit en naar de andere ruimte. Ook kunnen wij een mooie opbergruimte ontwerpen voor al uw papierwerk en andere werkzaken.

Welke tips & trics wil jij delen?
Bezoek op afspraak is als een kans ervaren. Je kan de bezetting beter afstemmen en je kan alle tijd geven die een klant nodig heeft. Communicatie via Whatsapp wordt ook als prettig ervaren. Dan is een extra bezoek aan de showroom soms niet meer nodig.

Dit artikel is geplaatst in het kader van de ‘ballenactie’ van de VBC waarbij leden elkaar in de corona-periode letterlijk en figuurlijk de bal toespelen.

Terug