Archiefberichten

Hieronder de wat oudere nieuwsberichten.


donderdag 03 september 2020

Schipper Accountants speelt jou de bal toe!

Schipper Accountants 
Wim van Sluijs - WVanSluijs@schipperaccountants.nl
www.schipperaccountants.nl

Welke diensten en producten kunnen de collega-ondernemers van nut zijn en wil jij graag onder de aandacht brengen?
Schipper Accountants is een full-service accountants- en advieskantoor met dienstverlening op het gebied van accountancy, belastingadvies, accountantscontrole, pensioenadvies, corporate finance en personeelsdiensten. Als sparringpartner, adviseur en vertrouwenspersoon helpen we ondernemers te ondernemen met vertrouwen. We ontzorgen, ondersteunen en bieden een bron van inzicht. Vanuit onze sterke regionale binding en hoge betrokkenheid staan we naast de ondernemer voor professionele dienstverlening en persoonlijk advies.

Welke tips & trics wil jij delen?
De impact van de coronacrisis is voor elke ondernemer anders. Ook wij zijn plotseling veel meer vanuit huis gaan werken en hebben ons aangepast aan de omstandigheden. De uitdaging was om de grote toeloop van ondernemersvragen op te pakken. Mede door de inzet van online tools in combinatie met persoonlijk advies is dat goed gelukt.
We hebben aan het begin van de coronacrisis een online kennisbank opgezet, waar we alle maatregelen en tips gebundeld hebben. Op ww.schipperaccountants.nl/coronavirus is deze informatie terug te vinden.

In deze tijd is het logisch dat de focus allereerst op de korte termijn wordt gelegd. Het is echter van belang om ook verder vooruit te kijken. Hoe ontwikkelt mijn liquiditeit en welke keuzes moet ik nu maken om straks weer gezond verder te kunnen.
Uitgangspunt bij alles wat je doet, is een goede liquiditeitsprognose: maak inzichtelijk wat de te verwachten inkomsten en uitgaven zijn. Daarmee worden de consequenties voor de liquiditeitspositie direct duidelijk. Vanzelfsprekend kun je hierin ook de effecten van de steunmaatregelen van de overheid in meenemen.

Heb je alle inkomsten en uitgaven op een rijtje? Dan is inzichtelijk wanneer er mogelijk liquiditeitsproblemen ontstaan. Neem op tijd actie!

Dit artikel is geplaatst in het kader van de ‘ballenactie’ van de VBC waarbij leden elkaar in de corona-periode letterlijk en figuurlijk de bal toespelen.

Terug