Archiefberichten

Hieronder de wat oudere nieuwsberichten.


donderdag 03 september 2020

Orionis Walcheren speelt jou de bal toe!

Orionis Walcheren
Martin Weeda - mweeda@orioniswalcheren.nl
www.orioniswalcheren.nl

Welke diensten en producten kunnen de collega-ondernemers van nut zijn en wil jij graag onder de aandacht brengen?
Orionis Walcheren ondersteunt de 120.000 inwoners van de gemeenten Middelburg, Veere en Vlissingen op het gebied van werk, inkomen en schulden.
Gedurende de Corona-periode ondersteunen wij niet alleen meer inwoners maar ook ondernemers op Walcheren. In samenwerking met de drie gemeenten op Walcheren heeft Orionis Walcheren een ondernemersloket ingericht waar alle mogelijke vragen gesteld konden worden met betrekking tot de maatregelen en waar advies kan worden ingewonnen. Daarnaast heeft Orionis Walcheren voor circa 2.500 ondernemers een tozo-regeling of bedrijfskapitaal verstrekt. We hebben dit kunnen bewerkstelligen door een flexibele inzet van personeel en een verbreding van onze digitale dienstverlening.

Welke tips & trics wil jij delen?
Mocht je (straks) weer op zoek zijn naar geschikt personeel denk dan zeker aan de mogelijkheden die wij als Orionis Walcheren kunnen bieden. Niet alleen hebben wij gemotiveerde kandidaten, maar Orionis Walcheren biedt ook maatoplossingen in begeleiding, omscholing en loonkostensubsidie. Soms kan het zelfs een financieel voordeel opleveren. Daarnaast hebben wij een compleet gefaciliteerd werkbedrijf dat op alle soorten mogelijke vlakken opdrachten voor je kan uitvoeren, denk hierbij o.a. aan de buitendienst, de graveerafdeling, elektronica, montage, metaal etc. Daarnaast kun je ook terecht bij ons voor een compleet verzorgde catering op locatie.

Dit artikel is geplaatst in het kader van de ‘ballenactie’ van de VBC waarbij leden elkaar in de corona-periode letterlijk en figuurlijk de bal toespelen. 

Terug