Archiefberichten

Hieronder de wat oudere nieuwsberichten.


vrijdag 28 augustus 2020

Triple8 speelt jou de bal toe!

Triple8
Door: Laurens Mostert - laurens.mostert@triple8.nu
www.triple8.nu

Triple8 helpt bij het verkrijgen van extra zichtbaarheid en klanten. Gespecialiseerd in het doormeten van de effecten van (online) marketingcampagnes.

Tot welke (creatieve) oplossingen of andere manieren van werken is jouw onderneming gekomen? Plan maken voor de toekomst. Zo hebben wij in het verleden vrijwel geen aandacht gehad voor de eigen website en promotie. Hier willen wij graag structureel bouwen aan ons netwerk en betere online zichtbaarheid voor triple8.

Welke diensten en producten kunnen de collega-ondernemers van nut zijn en wil jij graag onder de aandacht brengen?
(online) Marketingcampagnes en doormeten van de effecten ervan. Graag kijken wij eens (kosteloos) mee naar de inrichting van tools als Tag Manager en Google Analytics. Ook denken wij graag mee waar je nog meer (online) zichtbaar kan zijn en waar de beste kansen zijn om nieuwe klanten te krijgen.

Vanuit onze ervaring in Amsterdam en Hong Kong zijn wij reeds gewend aan creatieve netwerken om expertise en klussen te delen. Daar investeren wij dan ook graag in. Neem dus gerust contact op. Wij drinken graag samen met u een kopje koffie of een glaasje bier.

Welke tips/trics/lessons-learned/flops wil jij delen?
Investeer juist in deze periode in samenwerkingen met andere ondernemers. Houd rekening met de situatie van je klanten zoals ook wij dat doen voor bijvoorbeeld onze klanten waar onder Twistvliet en Maxxton welke actief zijn in vakantiewoningen verhuur.

Dit artikel is geplaatst in het kader van de ‘ballenactie’ van de VBC waarbij leden elkaar in de corona-periode letterlijk en figuurlijk de bal toespelen.

Terug