Archiefberichten

Hieronder de wat oudere nieuwsberichten.


woensdag 09 september 2020

eBirds speelt jou de bal toe!

eBirds 
Door: Samantha De Caluwé - samantha@ebirds.nl
www.ebirds.nl

Wij helpen bedrijven en organisaties met (online) marketing, communicatie en social media vraagstukken. Dit doen wij door het geven van advies, training, het maken van passende (tekst, foto en video) content en ondersteuning in de uitvoering.

Wat zijn de veranderingen/uitdagingen geweest voor jouw onderneming tijdens deze corona-periode?
Wij prijzen ons gelukkig met een diversiteit aan klanten uit verschillende branches, waardoor de impact van de coronacrisis voor ons even divers is, maar zeker voelbaar. Al is het maar doordat wij zo dicht bij onze klanten mogen staan dat ook hun niet-omzet-gerelateerde uitdagingen ons raken. Met begrip en respect voor alle situaties blijven wij naast onze klant staan en voorzien ze van advies om op gepaste wijze online actief te blijven. Er is immers nog steeds veel te vertellen, te delen en te vragen aan de volgers van je kanalen. Daarnaast werken social media kanalen volgens het principe van een vliegwiel. Het kost veel tijd en energie om dat weer op gang te krijgen na een periode van stilstand. (#tip: blijf in beeld met relevante berichten).

Tot welke (creatieve) oplossingen of andere manieren van werken is jouw onderneming gekomen?
Het letterlijk ‘dicht bij de klant staan’ missen wij in deze periode echt. Natuurlijk kan veel online, zoals advies- of trainingssessies, het afstemmen van de communicatie en zelfs de waardevolle invulling van netwerkbijeenkomsten. Maar juist nu ervaren wij het belang van echt in contact zijn met je klanten en je netwerk. (#tip: zoek naar manieren om je relaties of personeel offline te verrassen. Denk aan een kaart of presentje.)

Naar welk soort product of dienst ben jij op zoek waarbij een collega VBC-lid jou wellicht kan helpen?
Door de periode van thuiswerken hebben wij ervaren dat niet alle koppelingen op het gebied van e-mail en bestanden optimaal zijn binnen ons bedrijf. Dus mocht iemand daar een gouden tip voor hebben, dan horen we die graag. Voor een ieder, succes in deze tijd en graag tot ziens!

Dit artikel is geplaatst in het kader van de ‘ballenactie’ van de VBC waarbij leden elkaar in de corona-periode letterlijk en figuurlijk de bal toespelen.

Terug