Archiefberichten

Hieronder de wat oudere nieuwsberichten.


woensdag 09 september 2020

AtynaWerktVerbindend speelt jou de bal toe!

AtynaWerktVerbindend 
Door: Atyna Janse - contact@atynaverbindt.nl
www.atynaverbindt.nl

AtynaWerktVerbindend biedt ondersteuning om duurzaam te leven en werken.
Het is fijn om je lichamelijk en geestelijk goed te voelen, lekker ontspannen en vol energie te zijn. Helaas lukt dat niet altijd omdat je niet voldoende kan bewegen, je conditie niet goed is of je een fysieke beperking hebt.

Het kan ook zijn dat je te veel aan je hoofd hebt en gestrest bent… Dan is het een goed idee om even te stoppen, je hoofd rust te geven en contact te maken met je lichaam met bewegingen die gelijk effect op je hebben. Door het doen van StoelYOGA met laagdrempelige oefeningen is er zelfs tegelijk een positief effect op lichaam en geest! Je krijgt meer zelfvertrouwen en inzicht in jouw kwaliteiten. In een half uurtje zorg ik dat je ontspannen en geïnspireerd verder kan. Kortom, ik verbind je met jezelf en anderen!

Wat zijn de veranderingen/uitdagingen geweest voor jouw onderneming tijdens deze corona-periode?
Het geven van stoelyoga bij bedrijven maar ook privéles of workshops over duurzaam leven was tijdelijk niet mogelijk. Daardoor ben ik online gaan lesgeven, zowel met stoelyoga alsook meditatie. In juli en augustus ben ik buiten les gaan geven en tevens gestart met een online stoelyogales.

Tot welke (creatieve) oplossingen of andere manieren van werken is jouw onderneming gekomen?
Mijn lessen zullen nu ook digitaal te zien zijn. Ook wil ik podcasts gaan maken met inspiratie-momenten. 

Welke diensten en producten kunnen de collega-ondernemers van nut zijn en wil jij graag onder de aandacht brengen?
Online lessen stoelyoga die je tegen betaling kan volgen zowel ‘live’ met mij als op een tijdstip dat het jou zelf uitkomt. Tevens ga ik podcasts maken met inspiratiemomenten.

Welke tips wil jij delen?
Zorg voor een balans in off- en online diensten.

Naar welk soort product of dienst ben jij op zoek waarbij een collega VBC-lid jou wellicht kan helpen?
Ik vind het leuk om mijn lessen op locatie op te nemen. Dan doen mensen mee en ontstaat er een ander soort dynamiek dan wanneer ik in mijn eentje voor de camera zit. Dus graag maak ik een afspraak om tussen de middag een stoelyogasessie te doen.

Dit artikel is geplaatst in het kader van de ‘ballenactie’ van de VBC waarbij leden elkaar in de corona-periode letterlijk en figuurlijk de bal toespelen.

Terug