Archiefberichten

Hieronder de wat oudere nieuwsberichten.


maandag 21 september 2020

Kijk op Zaken speelt jou de bal toe!

Kijk op Zaken
Door: Nicolai Schiettekatte - n.schiettekatte@kijkopzaken.nl
www.kijkopzaken.nl
Talent vinden, verbinden en ontwikkelen

Tot welke (creatieve) oplossingen of andere manieren van werken is jouw onderneming gekomen? De dienstverlening aanpassen en uitvoeren via Zoom / Teams / Skype was relatief eenvoudig. Onze dienstverlening meer digitaal en visueel onder de aandacht brengen is een traject waar we nu middenin zitten.

Welke diensten en producten kunnen de collega-ondernemers van nut zijn en wil jij graag onder de aandacht brengen?
Ieder lid van de VBC mag contact met ons opnemen als je vrijblijvend advies wil inwinnen over effectief leidinggeven en je mensen met meer plezier meekrijgen in de koers die je vaart als bedrijf.

Welke tips/trics/lessons-learned/flops wil jij delen?
Pas toen onze training ‘Bewust Leidinggeven’ online ging, realiseerden we dat onze deelnemers niet perse uit de regio hoefden te komen. We voelden ons ‘een beetje dom’ dat corona ons tot dat inzicht moest brengen, maar in een recente training zat iemand uit Arnhem!

Naar welk soort product of dienst ben jij op zoek waarbij een collega VBC-lid jou wellicht kan helpen?
Het verder digitaliseren en visualiseren van de dienstverlening. We willen in de toekomst meer met filmpjes op o.a. social media gaan doen.

Dit artikel is geplaatst in het kader van de ‘ballenactie’ van de VBC waarbij leden elkaar in de corona-periode letterlijk en figuurlijk de bal toespelen.

Terug