Archiefberichten

Hieronder de wat oudere nieuwsberichten.


zondag 06 september 2020

Stoffels Bleijenberg speelt jou de bal toe!

Stoffels Bleijenberg 
Door: Bart Grootens - bart.grootens@stoffelsbleijenberg.nl
www.stoffelsbleijenberg.nl


Welke diensten en producten kunnen de collega-ondernemers van nut zijn en wil jij graag onder de aandacht brengen?
Stoffels Bleijenberg is hét regionale schoonmaakbedrijf voor Zeeland & West-Brabant en specialist in zakelijke facilitaire dienstverlening. Met vestigingen in Vlissingen, Terneuzen en Breda zijn we altijd dichtbij. Wij zijn actief in kantoren, onderwijs, gezondheidszorg, hotels, Food & Industrie, woningcorporaties & VvE’s. Je kunt bij ons terecht voor reguliere schoonmaak, specialistisch onderhoud, zoals: glasbewassing en vloeronderhoud. Ook voor catering, receptieservice, groen onderhoud en klein technisch onderhoud ben je bij ons aan het juiste adres.

Wat zijn de veranderingen/uitdagingen geweest voor jouw onderneming tijdens deze corona-periode?
Het continue aanpassen naar veranderende regelgeving zowel richting onze medewerkers als onze klanten is een grote uitdaging geweest. Het heeft vooral van onze medewerkers veel flexibiliteit en inzet gevraagd. Al snel na de uitbraak van het coronavirus werd nog duidelijker dat een juiste schoonmaak van cruciaal belang is voor een hygiënische (werk)omgeving.

Welke tips & trics wil jij delen?
De samenwerking met de andere Vebego bedrijven blijkt een enorme kracht! Samen met ons zusterbedrijf Alpheios is Schoon & Veilig ontwikkeld, een reinigingsconcept waarin we al onze specialistische kennis en ervaring hebben gebundeld tot een overzichtelijk programma. Met Schoon & Veilig brengen we de schoonmaak bij opdrachtgevers in drie eenvoudige stappen naar een hoger niveau. Te beginnen met een grondige extra reiniging van het gebouw, gevolgd door de Schoon & Veilig audit, inclusief verbeterpunten en uiteraard blijvende monitoring.

Dit artikel is geplaatst in het kader van de ‘ballenactie’ van de VBC waarbij leden elkaar in de corona-periode letterlijk en figuurlijk de bal toespelen.

Terug