Archiefberichten

Hieronder de wat oudere nieuwsberichten.


zondag 06 september 2020

Aerssens en Partners speelt jou de bal toe!

Aerssens & Partners makelaars en taxateurs o.z.
Door: Arthur C.P. Aerssens - info@aenpmakelaars.nl
www.aenpmakelaars.nl 

Welke diensten en producten kunnen de collega-ondernemers van nut zijn en wil jij graag onder de aandacht brengen?
Aerssens & Partners is een veelzijdig en gecertificeerd makelaarskantoor in met name de regio Walcheren en actief in zowel de woningmakelaardij als bedrijfshuisvesting. Voor de aankoop en verkoop, de huur en verhuur maken wij van elk object een prominente, wervende presentatie. Daarnaast zijn wij volledig gecertificeerd als Register makelaar-taxateur o.z. en kun je ons inschakelen voor het taxeren van alle soorten van woningen en bedrijfspanden

Dit betekent een professionele aanpak, persoonlijke zorg en een organisatie die net een stapje meer doet dan anderen. In deze tijd is de vraag naar zekerheid groot en zien we dat er heel wat particulieren en ondernemers aan hun huidige locatie gaan werken. Wij merken een grote vraag naar taxaties van zowel woningen als zakelijk onroerend goed.

Wat zijn de veranderingen/uitdagingen geweest voor jouw onderneming tijdens deze corona-periode?
In deze coronaperiode hebben we ons eigen protocol waarbij we zowel de veiligheid van de klant als van onszelf in acht nemen. Men kan onze woningen nu ook virtueel bezoeken, al dan niet begeleid met een live facetimeverbinding. Van elke woning hebben we daarnaast een video paraat. Elke tip van een relatie die leidt tot een opdracht belonen wij. En natuurlijk maken we dan ook graag reclame voor jouw bedrijf.


Naar welk soort product of dienst ben jij op zoek waarbij een collega VBC-lid jou wellicht kan helpen?
Wij zoeken naar korte lijntjes met ondernemers als wij vanuit ons marktgebied vragen krijgen over zaken zoals onder meer verbouwen, installatiewerk, schilderwerk, tuinaanleg, financiële vraagstukken en juridische onderbouwing.
Een win-winsituatie waarbij we als ondernemers elkaar wat gunnen. Wij doen reeds lokaal zaken. Jij toch ook?

Dit artikel is geplaatst in het kader van de ‘ballenactie’ van de VBC waarbij leden elkaar in de corona-periode letterlijk en figuurlijk de bal toespelen.

Terug