vrijdag 21 december 2018

Fijne feestdagen en tot op de nieuwjaarsbijeenkomst


Het bestuur van de Vlissingse Bedrijven Club wenst jullie allemaal hele fijne feestdagen toe. Natuurlijk zien we jullie graag in het nieuwe jaar weer op onze bijeenkomsten om te netwerken en kennis met elkaar te delen. Op woensdag 9 januari trappen we af met onze nieuwjaarsbijeenkomst die we samen met de Middelburgse Bedrijven Club organiseren.

Vergeet jezelf niet aan te melden!

 

Terug


Komende activiteitenwoensdag 09 januari 2019, van 17:00 tot 19:00

Nieuwjaarsbijeenkomst 2019

De jaarlijkse nieuwjaarsbijeenkomst van de Vlissingse- en Middelburgse Bedrijven Clubs zal plaatsvinden op woensdag 9 januari 2019. We zijn te gast in de nieuwe locatie van HZ University of Applied Sciences in Middelburg. Op deze locatie in hartje Middelburg zijn een aantal van de technische opleidingen te vinden, waaronder Bouwkunde, HBO-ICT en Technische Bedrijfskunde. Ook vind je in Middelburg de opleidingen van Delta Academy: Watermanagement en Civiele Techniek. 

Onze gastheer John Dane (College van Bestuur HZ) vertelt ons in een korte presentatie graag meer over de opleidingen en verbouw van dit pand. Uiteraard is er de mogelijkheid om het pand te bekijken en zorgen we voor een drankje en een maaltijd.

De inloop is vanaf 16.30 uur
Lees verder