donderdag 30 april 2020

Goed om te weten


Tot op heden zitten we nog midden in de 'intelligente lockdown'. We hopen dat jullie allemaal in goede gezondheid verkeren. We weten echter ook dat veel ondernemers inmiddels in zwaar weer zitten en er alles aan doen om te overleven. Een klein lichtpuntje is de mededeling van de Veiligheidsregio Zeeland dat de  is overnachtingsmogelijkheden vanaf 1 mei in Zeeland iets versoepeld worden. Bovendien wijzen wij jullie graag op het SOS-programma van Dockwize waarbij ondernemers de helpende hand wordt geboden.

We wensen jullie het allerbeste! 

 

Terug


donderdag 30 april 2020

SOS Snel Ondernemers Support


Ondernemend Zeeland heeft het zwaar. Wegvallende orders en verkopen zorgen in bijna de helft van de gevallen voor acute problemen blijkt uit recent onderzoek van VNO NCW Zeeland Brabant. Dockwize biedt ondernemers een helpende hand met een SOS programma.

In dit online programma worden ondernemers individueel begeleid door een team van experts. In korte tijd krijgen zij inzicht in de huidige situatie en financiële mogelijkheden en krijgen zij handvatten en ideeën om de schade te beperken. Belangrijker nog is dat er gebouwd wordt aan een positieve toekomst door middel van een concreet actieplan, waarvan ook de implementatie wordt opgevolgd. De eerste deelnemers starten deze week aan dit programma.

Het project wordt ondersteund door de Provincie Zeeland en er zijn geen kosten verbonden aan deelname. Meer weten over het programma? Of uzelf aanmelden?

Ga naar: www.dockwize.nl/sos

of lees het volledige persbericht

 

Persbericht SOS programma

Lees verder

donderdag 30 april 2020

Persbericht Veiligheidsregio versoepelt overnachtingsmogelijkheden


De Veiligheidsregio Zeeland (VRZ) zet een eerste stap in het weer toelaten van 'recreatief nachtverblijf'Dit is in Zeeland vanaf eind maart verboden. Onder voorwaarden mogen bezoekers vanaf 1 mei weer overnachten. Nachtverblijf wordt toegestaan voor eigenaren in hun tweede woning en voor accommodaties waarvan de categorieën zijn bepaald. Recreatieondernemers kunnen (na registratie) 15% van hun slaapplaatsen verhuren. Dit geldt vooralsnog van 1 mei tot 22 mei. Wat daarna wordt toegestaan, besluit de vRZ in de komende weken.

Klik HIER voor het volledige persbericht

PERSBERICHT