dinsdag 22 december 2020

Beste wensen!


Terug


dinsdag 22 december 2020

Beste wensen!


De Vlissingse Bedrijven Club wenst al haar leden een goed, gezond en ondernemend 2021 toe. Het bestuur hoopt dat het jullie allen goed gaat en dat we spoedig in 2021 weer samen kunnen komen.

Tot die tijd onderhouden wij op digitale wijze het contact met onze leden en belanghebbenden. De ontwikkelingen die van belang zijn voor jullie houden wij in de gaten. Zo overleggen we digitaal regelmatig met de Gemeente Vlissingen, monitoren we de ontwikkelingen op de bedrijventerreinen en laten wij ons op de hoogte houden van projecten die in Vlissingen en omgeving spelen en van belang zijn voor jullie als ondernemers. Zo is er het compensatiepakket (“Wind in de zeilen”) voor het niet doorgaan van de verhuizing van de marinierskazerne naar Vlissingen. Dit biedt tal van kansen en mogelijkheden zoals de realisatie van een Law Delta maar zeker ook een impuls voor de Kenniswerf en het recent gestarte project ontwikkeling van het Stationsgebied.

Voor 2021 staat een intensievere samenwerking met Dockwize in de steigers. Hierin staat de uitwisseling van kennis centraal alsook het leggen van nieuwe contacten. Samengevat: het uitbreiden en verstevigen van netwerken blijft nadrukkelijk onze aandacht houden.

De VBC blijft ondanks alle beperkingen samen met haar leden volop in beweging en ontwikkeling!

Graag tot ziens in 2021 en samen gaan we er een mooi jaar van maken.

Bestuur & secretariaat Vlissingse Bedrijven Club
Chris Crucq, Jan-Kees Mol, Frans van de Velde, Micha Bijleveld, Willem Brouwer, Piet Lampert en Jéan Rottier