vrijdag 29 januari 2021

Ook zo toe aan een Boost?


Zijn jullie ook zo toe aan een boost? Aan inspiratie? Aan uitbreiding van je kennis en je netwerk? Dan hebben we twee interessante tips voor jullie:

Iedere dinsdag om 15.00 uur een digitale Coffee Break bij Dockwize om nieuwe ondernemers te ontmoeten.

En aanstaande dinsdagavond 2 februari een inspirerend webinar BusinessBoost Live Online met topsprekers.

Doe mee en gun jezelf een boost.

***

Terug


donderdag 28 januari 2021

Iedere dinsdag Dockwize Coffee Break


Ondernemers opgelet! Kennen jullie de ondernemerslunch nog die pré-corona iedere dinsdag plaatsvond bij Dockwize? Er is nu een digitale vervanger van de netwerklunch, namelijk de Dockwize Coffee Break. Een netwerk om online nieuwe mensen te leren kennen: ondernemers, overheid, start-ups, studenten. Iedere dinsdag om 15.00 uur.

Als partner van Dockwize beveelt de Vlissingse Bedrijven Club jullie deze mogelijkheid om digitaal te netwerken van harte aan. 

Meer weten of aanmelden? Klik HIERKomende activiteitendinsdag 02 februari 2021, van 19:30 tot 21:00

BusinessBoost Live Online / 2021 Here we come!

Unieke ondernemers. Eerlijke gesprekken. Nieuwe inzichten

Ook in 2021 wordt de succesvolle webinarreeks geprolongeerd. In deze editie gaat Sofie van Enk het gesprek aan met verschillende ondernemers en experts. In een interactief webinar bieden zij handvatten en tips waar je als ondernemer direct mee aan de slag kunt. Leden van de VBC en andere geïnteresseerde ondernemers zijn van harte welkom aan te sluiten. In deze editie o.a. Demissionair Minister van Financiën Wobke Hoekstra en Sietse Bakker, producer van het Eurovisie Songfestival.

Lees verder welke sprekers er nog meer aanwezig zijn en sluit gerust aan!


Lees verder