donderdag 08 april 2021

#VBCconnect van start. Sluit je aan?


Onze LinkedIn actie #VBCconnect waarbij leden elkaar in de schijnwerpers plaatsen is van start. Lees hieronder wie er al meedoen en sluit zelf ook nog aan!

Daarnaast wijzen we jullie graag op een mooie ontwikkeling op de Kenniswerf, namelijk de opening van een nieuwe ontwikkel-, test- en demolocatie op woensdag 14 april. Ook de leden van de VBC zijn welkom om deze online opening & rondleiding bij te wonen.

 

Terug


donderdag 08 april 2021

Opening ontwikkel-, test- en demolocatie Kenniswerf


De volgende stap in innovatie!

Op woensdag 14 april om 15.00 uur worden de deuren van de gloednieuwe ontwikkel-, test- en demolocatie op de Kenniswerf geopend. VBC leden zijn van harte uitgenodigd aan te sluiten bij de online opening en de virtuele rondleiding.

Tijdens de rondleiding word je meegenomen in de volgende stap naar innovatie. Je neemt een kijkje in de nieuwe ontwikkel-, test- en demolocatie op de Kenniswerf. Een plek waar naast leren, innoveren en ondernemen zowel bedrijven als studenten kunnen ontwikkelen, testen demonstreren. Een aantal projecten met o.a. drones en robots zullen de revue passeren.

Als VBC-lid kun je deze opening en rondleiding 'live' bijwonen. Je leert eerst de betrokken partijen kennen en je komt erachter welke kansen deze locatie jouw bedrijf en/of project biedt. Als klap op de vuurpijl wordt de nieuwe naam van deze locatie onthuld!

Aanmelden kan rechtstreeks via de site van Dockwize. Klik HIER
De bijeenkomst duurt ongeveer een uurtje.donderdag 08 april 2021

LinkedIn actie #VBCconnect van start. Doe mee!


Natuurlijk hopen we spoedig weer fysiek bijeen te mogen komen. Nu dat echter nog niet kan, blijven we actief om op een alternatieve manier onze leden met elkaar in verbinding te brengen. Sinds vorige week loopt de actie #VBCconnect op de  LinkedIn pagina van de VBC.

#VBCconnect is een actie van de Vlissingse Bedrijven Club waarbij leden elkaar in de schijnwerpers zetten. Nu fysiek netwerken niet mogelijk is, is deze actie bedoeld om het onderlinge contact en samenwerking te stimuleren. Bovendien stellen wij op deze manier graag de VBC en onze leden voor aan een breder publiek.

Neem eens een kijkje op onze LinkedIn pagina welke bedrijven elkaar al in de schijnwerpers gezet hebben. Er staan er nog een aantal op in de 'wachtrij' voor de komende weken. Mocht je nog mee willen doen, dat kan natuurlijk. Hoe meer connecties, hoe beter!

Wie doen er al mee? Laroes > Autobedrijf de Jonge, Autobedrijf de Voogd > NHB Adviesgroep, Van de Gruiter > Havenwerk, Kastenstudio Zeeland > Bouwbedrijf Kambier en Joziasse, CineCityXL > Auto Poppe, eBirds > Mission PR, Havenwerk > Dourlein Accountants, Bouwbedrijf Kambier > AfbouwNed, BGB Office > Van de Gruiter, Type2Solutions > Theelen & Partners, Havenwerk > Dijkwel Auto Shopping Center.

Sluit je ook aan?
Lever je bijdrage dan uiterlijk 15 april aan.