dinsdag 21 september 2021

Walcherenplein 2021 - Contacta.NL


YES! We zijn ontzettend blij dat de Contacta.nl 2021 kan plaatsvinden en dat ook het Walcherenplein weer van de partij zal zijn. Initiatiefnemers van het Walcherenplein zijn de Vlissingse en Middelburgse Bedrijven Club. In deze nieuwsbrief tref je volop informatie aan over het Walcherenplein en de mogelijkheden voor deelname. 

 

 

Terug


dinsdag 21 september 2021

30 nov - 1 - 2 dec 2021: Contacta.nl


Contacta, het zakelijke netwerkevent van Zuidwest-Nederland en Vlaanderen vindt dit jaar plaats op 30 november en 1 en 2 december. Ruim 350 exposanten op 10.000 m2 beursvloer in de Zeelandhallen te Goes. Daaromheen een gevarieerd programma met bekende sprekers uit de zakelijke wereld. Ook vinden er tijdens de beursdagen diverse verdiepende workshops plaats.

Tijdens de beurs ontmoet je directie, managers, vertegenwoordigers van middelgrote en grote ondernemingen, MKB en overheden uit Zuid-West Nederland en Vlaanderen. Bezoekers van de beurs zijn afkomstig uit de ruime omtrek van Goes. Tijdens deze editie zijn ongeveer 25.000 bezoekers te verwachten.

Onderdeel van de Contacta.nl is het Walcherenplein op een toplocatie in de Noordzeehal.zondag 04 juli 2021

Deelnemen aan het Walcherenplein tijdens Contacta.nl 2021?


Is je bedrijf gevestigd in de Gemeente Vlissingen, Middelburg of Veere en heb je interesse om je organisatie te presenteren tijdens deze druk bezochte en hoog gewaardeerde netwerkbeurs? Maar wil je niet veel tijd kwijt zijn aan de organisatie ervan? Kan je bedrijf de extra publiciteit van de gezamenlijke presentatie goed gebruiken? Wil je zeker zijn van een plaats op een professioneel opgezet en druk bezocht plein waar een aangename sfeer heerst, met een goede routing en waar je volop netwerkmogelijkheden hebt?

Twijfel dan niet langer en neem contact op met de organisatie voor meer informatie of het reserveren van een plaats op het Walcherenplein. De organisatie wordt nagenoeg volledig voor je geregeld en je profiteert optimaal van alle voordelen die het Walcherenplein biedt!

Het Walcherenplein is een ontmoetingsplek


zondag 04 juli 2021

Flyer en Aanmeldformulier Walcherenplein


Klik HIER om onze FLYER te bekijken.
Hierin tref je meer informatie aan over het Walcherenplein.

Het AANMELDFORMULIER voor deelname tref je HIER aan.

Uiteraard kun je ook altijd contact opnemen met de organisatie voor meer uitleg of om inzage te krijgen in de plattegrond van het Walcherenplein en de nog beschikbare standruimtes.

Contactgegevens organisatie: Jéan Rottier, telefoon 06 20 13 58 56 / info@missionpr.nl

Standbouw Walcherenplein met trussmateriaal


zondag 04 juli 2021

Bruisend horecapaviljoen


In het hart van het Walcherenplein bevindt zich een gezellig en bruisend horecapaviljoen, waar bezoekers en standhouders elkaar ontmoeten en waar op woensdagavond de altijd goed bezochte netwerkborrel plaatsvindt. Je kunt hier terecht voor een goed gesprek, een kop koffie, een lekkere daghap of een heerlijk wijntje. Standhouders kunnen tevens gebruik maken van bediening op de stand. De medewerkers van SEC Catering staan garant voor een vriendelijke service en een kwalitatief hoogwaardige catering.

Meer informatie


zondag 04 juli 2021

Contacta.nl = het zakelijke netwerkevent van Zuidwest-Nederland en Vlaanderen


Contacta.nl brengt ondernemingen, organisaties en overheden samen. Door de verspreide ligging van steden, industriële gebieden en bedrijventerreinen is Contacta.nl voor velen de manier op zich in korte tijd te presenteren aan de Zuidwestregio. Tijdens het netwerkevent in november zijn bedrijven en organisaties uit alle branches vertegenwoordigd om kennis te maken met 24.000 zakelijke bezoekers en zakenrelaties te ontmoeten. De Contacta.nl vindt plaats in de Zeelandhallen te Goes van dinsdag 30 november t/m donderdag 2 december.zondag 04 juli 2021

Foto's Walcherenplein


Op de website van de VBC staat een mooie compilatie van het Walcherenplein 2019. Neem eens een kijkje en krijg een indruk van de sfeer, de uitstraling en de gezelligheid op dit unieke plein.

Foto's Walcherenplein: klik HIER

Meer informatie