woensdag 30 maart 2022

Uitnodiging Omgevingsatelier 19-4


Graag wijzen we jullie nogmaals op onderstaande uitnodiging om mee te denken over de toekomst van Vlissingen die ons allen aangaat. Namens de Gemeente Vlissingen nodigen we onze leden graag uit om deel te nemen aan één of meerdere Omgevingsateliers. De bijeenkomst met als deelgebied 'bedrijventerreinen' vindt plaats op dinsdag 19 april. We hopen op jullie inbreng.

 

 

Terug


woensdag 30 maart 2022

Uitnodiging Omgevingsatelier op 19 april


De Gemeente Vlissingen nodigt de leden van de Vlissingse Bedrijven Club graag uit om mee te denken over de toekomst van Vlissingen. Nu de Toekomstvisie Vlissingen 2040 klaar is wil de Gemeente graag met jou de volgende stap zetten. 

'Hoe ziet in 2040 jouw straat, het park of het buitengebied eruit? We hebben de gemeente Vlissingen in negen gebieden opgedeeld. We weten met welke opgaven we de komende jaren te maken krijgen. Maar wat moeten we volgens jou vóór 2040 nu in ieder gebied gaan doen? We wisselen hierover graag met je van gedachten.' 

Omgevingsateliers
Daarom nodigt de Gemeente je uit om deel te nemen aan 1 (of meerdere) van hun Omgevingsateliers. In een inspirerende sessie gaan we concreet aan de slag met uitdagingen in een deelgebied en kun jij aangeven wat je zoal belangrijk vindt. We zijn benieuwd naar de mogelijkheden, maar ook de onmogelijkheden in de verschillende deelgebieden.

Het Omgevingsatelier voor het deelgebied 'bedrijventerreinen' vindt plaats op dinsdag 19 april in het Stadhuis in Vlissingen. Tijdstip: 19.00 - 21.15 uur.


Aanmelden en meer info: KLIK HIER