dinsdag 01 november 2022

Wijziging secretariaat, Contacta en ledenvergadering


In deze nieuwsbrief informeren we je over de wijziging met betrekking tot de secretariële werkzaamheden van onze vereniging en attenderen we je op de Contacta die van 8 tot en met 10 november in de Zeelandhallen in Goes plaatsvindt.

En tot slot een reminder voor de aanstaande ledenvergadering op dinsdag 15 november. Kom jij ook? Meld je dan aan via de website.

Terug


zaterdag 29 oktober 2022

Contacta 2022


Hét netwerkevent van Zuidwest-Nederland en Vlaanderen vindt plaats van 8 tot en met 10 november in de Zeelandhallen in Goes. Een beurs voor b2b-netwerken, met een interessant programma, vol colleges, seminars en workshops.


Lees verder

donderdag 27 oktober 2022

Mission PR – Jéan Rottier beëindigt haar werkzaamheden voor de Vlissingse Bedrijven Club (VBC) na ruim 18 jaar


Een volle agenda, een gewijzigde bestuurssamenstelling en de twee Corona-jaren, waarin we hebben ervaren dat we steeds meer digitaal de verbinding met elkaar maken en houden, hebben bijgedragen aan het besluit van Jéan om de secretariële ondersteuning van de VBC te stoppen. Voor haar en de VBC is een volgende fase aangebroken. Wij hebben de taken onder de bestuursleden verdeeld en hebben daarmee een mooie uitdaging om die naar het goede voorbeeld van Jéan invulling te geven.


Lees verder

Komende activiteitendinsdag 15 november 2022, van 15:45 tot 18:00

Ledenvergadering 15 november 2022

Op dinsdag 15 november organiseren we de volgende ledenvergadering. We zijn hiervoor te gast bij Illuxtron op industrieterrein Baskensburg.

Lees verder voor meer informatie en aanmelden.


Lees verder