donderdag 05 januari 2023

Update Wind in de Zeilen, uitnodigingen en een reminder voor de nieuwjaarsborrel


Via deze weg wensen we je een goed nieuwjaar toe, maar nog liever doen we dat persoonlijk tijdens de nieuwjaarsborrel op 11 januari, die we samen met de Middelburgse Bedrijven Club hebben georganiseerd. Kom jij ook? Meld je aan op de website.

In deze nieuwsbrief delen we tevens een update met betrekking tot het compensatiepakket Wind in de Zeilen, een uitnodiging voor de tweede editie van het Energieontbijt en een uitnodiging voor de netwerkavond van de Westerscheldeferry.

Met vriendelijke groet,

Bestuur Vlissingse Bedrijven Club

 

Terug


donderdag 29 december 2022

Uitnodiging: mkb energieontbijt van Provincie Zeeland


Op 23 januari vindt het tweede mkb energieontbijt plaats bij Dockwize in Vlissingen. Ervaringen, tips en initiatieven rondom de uitdagingen, die ondernemers ervaren met betrekking tot de hoge energieprijzen, worden gedeeld.

uitnodiging mkb energieontbijt

Lees verder

donderdag 29 december 2022

Wind in de zeilen, de tussenstand na twee en een half jaar


De vijfde voortgangsrapportage van Siebe Riedstra, uitvoeringsregisseur voor het compensatiepakket Wind in de Zeilen, is verschenen. Van alle fiches uit het pakket Wind in de Zeilen is de stand van zaken gemeld en wordt een vooruitblik gegeven richting komend half jaar. Je kunt het rapport inzien in dir artikel.

 

Voortgangsrapportage Wind in de Zeilen 1-12-2022

Lees verder

donderdag 24 november 2022

Uitnodiging: netwerkavond op de Westerschelde Ferry 18 januari 2023


De Westerschelde Ferry, lid van onze vereniging, nodigt ons allen uit voor een netwerkavond aan boord van de Westerschelde Ferry op woensdag 18 januari 2023. Tijdens een unieke vaartocht langs de Vlissingse boulevard heet Wiljan Vloet je welkom. Daarna verzorgt Natasja Jongenotter, manager van het Ronald McDonald Huis Sophia Rotterdam en tevens samenwerkingspartner van de Westerschelde Ferry, een presentatie. 

Uitnodiging netwerkavond Westerschelde Ferry

Lees verder

Komende activiteitenwoensdag 11 januari 2023, van 16:30 tot 19:00

Nieuwjaarsborrel VBC en MBC

Op 11 januari luiden we, onder het genot van een hapje en een drankje, samen met de Middelburgse Bedrijven Club (MBC) het nieuwe jaar in. Een leuke gelegenheid om ook ondernemers uit onze buurgemeente te ontmoeten en samen het glas te heffen op een goed 2023!

 


Lees verder