Wat hebben we georganiseerd?

Hieronder een overzicht van de activiteiten die we in de afgelopen drie jaar hebben georganiseerd.


woensdag 02 december 2020, 13:30 tot 16:00

TIP: Dockwize Webinar Foto's voor je Bedrijf + mogelijke verdiepingssessie

Wil je een korte online kennissessie volgen waarin je tips en tricks krijgt om direct met fotografie aan de slag te gaan? Volg dan de online kennissessie van Mischa De Muynk van Heel Holland Fotografeert zoals onlangs is georganiseerd door Dockwize. Na het kijken van het webinar heb je direct een aantal tools in handen om direct aan de slag te gaan. Laat je inspireren door de voorbeelden of ga direct aan de slag.

Het webinar kijken? Klik HIER

Wil je na het zien van dit webinar, die ongeveer 13 minuten duurt, meer weten over fotografie of heb je specifieke vragen? Dan kun je jezelf tevens aanmelden voor de gratis verdiepingssessie die plaatsvindt op woensdag 2 december in de PZEM-zaal van Dockwize op de Kenniswerf in Vlissingen.

Je aanmelden voor de verdiepingssessie? Klik HIER

 

Over DockWize: Bij Dockwize werken we aan de toonaangevende bedrijven van morgen door innovatie, groei en ondernemerschap in Zeeland te stimuleren en aan te jagen. Dat doen we door het creëren en aantrekken van nieuwe start-ups en door het begeleiden en ondersteunen van bestaande bedrijven om hun ontwikkeling en groei een boost te geven. We bieden deze ondernemers programma’s, kantoorruimte en vergaderfaciliteiten én leggen continu de verbinding in de Dockwize community om kennis te delen en samen te werken. Inmiddels zijn een kleine 100 bedrijven (160 personen) onderdeel van de Dockwize community.

Het delen van kennis doen we op dit moment niet in fysieke events maar middels korte webinars die we om de week publiceren. Naar aanleiding van de webinar is er voor geïnteresseerden een focussessie in kleine groepen mogelijk.

Soort activiteit

Congres / kennisoverdracht

Doelgroep

Leden
Niet leden

Kosten

gratis

Locatie

webinar = Online / verdiepingssessie = locatie Dockwize
Edisonweg 41B
Vlissingen

Contact

Dockwize
www.dockwize.nl