Wat hebben we georganiseerd?

Hieronder een overzicht van de activiteiten die we in de afgelopen drie jaar hebben georganiseerd.


donderdag 22 april 2021, 11:00 tot 12:00

De #VBCconnect Coffee Break

Eindelijk weer eens even écht (virtueel) samen netwerken.

Op dit moment is onze LinkedIn actie #VBCconnect in volle gang. In aansluiting op deze actie gaan we op donderdag 22 april weer eens écht samen netwerken. Natuurlijk nog wel digitaal…. Gewoon een half uurtje bijpraten met andere leden van de Vlissingse Bedrijven Club, elkaar op de hoogte brengen van de ontwikkelingen binnen jouw onderneming en wie weet wel wat zakelijke afspraken maken. Kortom: heel laagdrempelig een spontane en wie weet een verrassende ontmoeting.

Doe jij ook mee? Hoe meer aanmeldingen, hoe leuker het wordt!

Zo werkt het:

  • Je meldt je aan via de website van de VBC. Klik HIER
  • Na je aanmelding ontvang je per e-mail een zoomlink voor de VBC Coffee Break.
  • Je zet een lekkere kop koffie en belt in op donderdag 22 april om 11:00 uur door op de zoom-link in je mail te klikken.
  • Je wordt welkom geheten door onze voorzitter Chris Crucq.
  • Wij zorgen dat je met zo’n drie personen in een break-out room komt, waar je met elkaar kunt bijpraten of als je elkaar nog niet kent, kunt kennismaken.
  • De netwerk-coffee break duurt ca. 30 min. Zijn jullie nog lang niet uitgepraat, dan kun je tot 12.00 uur in de zoommeeting blijven.

 

De ‘Coffee Break’ is een inmiddels beproefd concept van Dockwize, de ‘innovation hub’ van Zeeland gevestigd op de Kenniswerf. Dockwize organiseert elke dinsdag om 11:00 uur een virtuele Coffee Break als vervanger van de wekelijkse netwerklunch die moment niet plaats kan vinden. Hier ontstaan elke week zo’n 30 tot 50 nieuwe verbindingen tussen ondernemers en inmiddels zijn zelfs de eerste nieuwe samenwerkingen gestart.

Vanuit de samenwerking ondersteunt Dockwize de eerste exclusieve VBC Coffee Break!

Lees meer over Dockwize.

 

Soort activiteit

Netwerkbijeenkomst

Doelgroep

Leden

Kosten

geen

Locatie

Online