Wat hebben we georganiseerd?

Hieronder een overzicht van de activiteiten die we in de afgelopen drie jaar hebben georganiseerd.


donderdag 27 mei 2021, 11:00 tot 12:00

2e editie #VBCconnect Coffee Break: ‘wegens succes in de herhaling!’

Nog een keer écht (virtueel) samen netwerken.
Wat een succes was de 1e #VBCconnect Coffee Break op 22 april. Zo’n 20 leden die virtueel bij elkaar op de koffie gingen. Nu onze LinkedInactie #VBCconnect bijna ten einde is en de eerste fysieke bijeenkomst voor dit jaar gepland is in juni, organiseren we nog een keer een Coffee Break om samen te netwerken.  Gewoon een half uurtje online bijpraten met andere leden van de Vlissingse Bedrijven Club, elkaar op de hoogte brengen van de ontwikkelingen binnen jouw onderneming en wie weet wel wat zakelijke afspraken maken. Dit keer zijn zowel de leden van de Vlissingse Bedrijven Club alsook de achterban van Dockwize die gevestigd is op de Kenniswerf van harte welkom. Kortom: heel laagdrempelig een spontane en wie weet een verrassende ontmoeting.

Doe jij ook mee? Hoe meer aanmeldingen, hoe leuker het wordt!


Enkele reacties van VBC-leden die op 22 april deelnamen aan de 1e VBC coffeebreak:

Joost Bout, Kastenstudio Zeeland: ‘Het is interessant om op deze manier even mensen te spreken, en goed om de break-out-room te gebruiken. Zo kan je toch makkelijker diepere gesprekken met elkaar voeren.’

Sharon Wondergem, BGB Office Solutions: ‘Leuk om nieuwe mensen te leren kennen en fijn om contacten opnieuw te spreken! Ik doe wanneer ik kan zeker de volgende weer mee’.

Marcel Janse, Schinkel Adviesgroep: ‘Volgende keer ben ik er zeker bij! Leuke zinvolle gesprekken gevoerd. Een klankbord tussen ondernemers onderling.’


Zo werkt het:

  • Je meldt je aan via de website van de VBC.
  • Na je aanmelding ontvang je rond 25 mei per e-mail een zoomlink voor de VBC Coffee Break.
  • Je zet een lekkere kop koffie en belt in op donderdag 27 mei om 11:00 uur door op de zoom-link in je mail te klikken.
  • Je wordt welkom geheten door onze voorzitter Chris Crucq.
  • Wij zorgen dat je met zo’n drie personen in een break-out room komt, waar je met elkaar kunt bijpraten of als je elkaar nog niet kent, kunt kennismaken.
  • De netwerk-coffee break duurt ca. 30 min. Zijn jullie nog lang niet uitgepraat, dan kun je tot 12.00 uur in de zoommeeting blijven.

 

Coffee Break 
De ‘Coffee Break’ is een inmiddels beproefd concept van Dockwize, de ‘innovation hub’ van Zeeland gevestigd op de Kenniswerf. Dockwize organiseert elke dinsdag om 11:00 uur een virtuele Coffee Break als vervanger van de wekelijkse netwerklunch die moment niet plaats kan vinden. Hier ontstaan elke week zo’n 30 tot 50 nieuwe verbindingen tussen ondernemers en inmiddels zijn zelfs de eerste nieuwe samenwerkingen gestart.

Vanuit de samenwerking ondersteunt Dockwize de tweede VBC Coffee Break!

Lees meer over Dockwize.

Soort activiteit

Netwerkbijeenkomst

Doelgroep

Leden
Niet leden

Kosten

geen

Locatie

Online