Wat hebben we georganiseerd?

Hieronder een overzicht van de activiteiten die we in de afgelopen drie jaar hebben georganiseerd.


dinsdag 17 mei 2022, 15:00 tot 18:00

Ledenvergadering + Bezoek Hotel De Timmerfabriek

Op dinsdag 17 mei organiseren we een ledenvergadering in het nieuwe Hotel De Timmerfabriek. De Rijksmonumentale Timmerfabriek uit 1914 wordt getransformeerd tot een 4-sterren hotel met restaurant. Opening vindt plaats in april 2022. Er worden 68 luxe kamers en suites en een restaurant, een bar en een terras gerealiseerd. De unieke industriële sfeer en gastronomische setting maakt slapen in Hotel de Timmerfabriek tot een bijzondere ervaring.

De leden van de Vlissingse Bedrijven Club van harte welkom om kennis te maken met dit unieke project. Michel Kloeg, eigenaar en directeur van Kloeg Collection vertelt ons graag meer over de ontwikkeling van het hotel en zijn visie op gastvrijheid. Zijn familiebedrijf bestaat uit luxe 4-sterren vakantieverblijven op mooie locaties in Zeeland waar kwaliteit is de belangrijkste kernwaarde is. Er wordt dan ook altijd gestreefd naar een beleving op 5-sterrenniveau.

Tijdens ons bezoek worden we in de gelegenheid gesteld om een kijkje te nemen in diverse ruimtes van het hotel en de schoonheid en de sfeer op te snuiven.  

Het globale programma ziet er als volgt uit:

15.00 uur: inloop
15.30 uur: ledenvergadering VBC (agenda naar leden gemaild)
16.00 uur: toelichting & rondleiding door Hotel De Timmerfabriek door Michel Kloeg, algemeen directeur Kloeg Collection
We sluiten af met een hapje en een drankje waarna we rond 17.30 afsluiten. 

Soort activiteit

Ledenvergadering

Doelgroep

Leden

Kosten

geen

Locatie

Hotel De Timmerfabriek
Albionkade 301
Vlissingen