Wat hebben we georganiseerd?

Hieronder een overzicht van de activiteiten die we in de afgelopen drie jaar hebben georganiseerd.


dinsdag 28 maart 2023, 15:15 tot 18:00

Ledenbijeenkomst - Bezoek je buren - Vrijburg

Op 28 maart worden we ontvangen op bedrijventerrein Vrijburg tijdens de ledenbijeenkomst in het teken van 'bezoek je buren'. Een mooie gelegenheid om een kijkje te nemen bij collega ondernemers en te luisteren naar hun inspirerende verhalen.

We zijn te gast bij drie mooie bedrijven, die in het verlengde van elkaar actief zijn:

De Goede Sfeer groep

De Goede Sfeer Groep bestaat uit verschillende bedrijven waarvan de namen Qui-Vive en De Animatie Compagnie u het bekendste voor kunnen komen. De dynamische wereld die schuil gaat achter deze bedrijfsmuren is zeer verrassend.
www.goedesfeer.nl

Soolsma Party Verhuur

Soolsma Party Verhuur is een begrip in Zeeland als het gaat om de verhuur van party-artikelen. Van glaswerk en servies tot tafels, stoelen, barbecues en pagodetenten.
www.soolsma.nl

SEC Catering

SEC Catering verzorgt graag de catering van onvergetelijke personeelsfeesten, evenementen, diners en bedrijfsrecepties. Maar ook perfect verzorgde feesten bij jou thuis! 
www.seccatering.nl

Programma

Het programma van deze bijeenkomst is als volgt:15:15 u. - 15:45 u. Ontvangst bij Goede Sfeer groep (met koffie en thee)15:50 u. - 16:20 u. Bedrijfsbezoek Goede Sfeer Groep16:30 u. - 17:00 u. Bedrijfsbezoek Soolsma Party Verhuur17:10 u. - 18:00 u. Bedrijfsbezoek en afsluitend hapje en drankje bij SEC Catering (met hapje en drankje)

Praktische informatie

Parkeren
Er is op het terrein van de Goede Sfeer groep ruimte om te parkeren.
Verplaatsing
We verplaatsen ons te voet van het ene bedrijf naar het andere. Dat zijn kleine wandelingetjes van enkele minuten. Dit leuke en interessante programma regelen we graag, het weer hebben helaas niet in de hand. Dus misschien is een paraplu handig, indien de voorspellingen daar aanleiding toe geven.
Aanmelden
Graag weten wij én de ontvangende bedrijven op hoeveel mensen we kunnen rekenen. Dus laat weten dat je komt, door je aan te melden. Dank je!

Soort activiteit

Netwerkbijeenkomst

Doelgroep

Leden

Locatie

Goede Sfeer groep
Bedrijfsweg 2
4387 PD Vlissingen