Wat hebben we georganiseerd?

Hieronder een overzicht van de activiteiten die we in de afgelopen drie jaar hebben georganiseerd.


dinsdag 28 maart 2017, 15:00 tot 18:00

Bezoek-je-Buren 2017

Op dinsdag 28 maart is het weer zover: de jaarlijkse Bezoek-je-Buren middag van de Vlissingse Bedrijven Club. Een gezellige en informele bijeenkomst die door onze leden altijd hoog gewaardeerd en druk bezocht wordt.

Dit jaar staat het gebied op de Kenniswerf centraal en bezoeken we onderstaande bedrijven:
Orionis Walcheren
Multi Engineering Services
Bankert Boating.

 

Orionis Walcheren

Orionis Walcheren is een werk-leerbedrijf.  Door inzet in participatieprojecten vergroten klanten hun kansen op werk en deelname aan de maatschappij. Waar mogelijk met uitstroom uit de uitkering of de Wsw tot gevolg. 

Met de werkprojecten levert Orionis Walcheren een bijdrage aan het realiseren van maatschappelijke doelen op Walcheren.  Als werkgeversdienstverlening bestaat onze taak uit optimale mogelijkheden creëren om doelgroepen met de arbeidsmarkt te laten participeren.

Welke instrumenten kunnen we inzetten?

•       Proefplaatsing (max. 3 maanden)
•       Scholing (bijv. VCA, heftruck, taxipas)
•       Loonkostensubsidie

www.orioniswalcheren.nl / Oostsouburgseweg 10, Vlissingen

 

Bankert Boating BV
Stalt  boten in de loods (700 m2) en daarbuiten (1300 m2) , brengt boten  in en uit het water via een speciale helling met behulp van een 25 Tons hydraulische hellingtrailer.  We ontwikkelden een speciale scheepsbok voor de hellingtrailer.  Voordeel van deze bok is, dat hij geen ruimte in beslag neemt, zodat het terrein er in de zomer er schoon en opgeruimd bij ligt.

Door de opzet van Bankert Boating BV is de Michiel de Ruijterhaven, in het centrum van de stad een aantrekkelijker product voor de watersporter geworden. De reparaties worden uitgevoerd in samenwerking met Jachtservice Vlissingen. De helling wordt ook gebruikt door sportvissers die Vlissingen op dit moment beschouwen als één van de aantrekkelijkste vislocaties

Andere activiteiten zijn: schoonmaken en poetsen van boten, stralen m.b.v. hydroyet, expertise, bemiddeling bij aan- en verkoop, autostalling, etc. Hoewel de bemanning al een leven lang ervaring heeft in de watersport zijn we een bedrijf in de beginfase en zoeken mogelijkheden met collega bedrijven om uiteindelijk van Vlissingen een echt watersportcentrum te worden

www.bankertboating.nl / 2e Binnenhavenweg 2, Vlissingen

 

MULTI
MULTI is een engineering bedrijf. Ons kantoor in Vlissingen is sinds vorig jaar verhuisd van de Edisonweg naar de Visserijkade. Naast Vlissingen heeft MULTI in Nederland ook vestigingen in Amsterdam en Breda, in België in Temse en Gent en ook in Komarno, Slowakije.

 Wij laten sinds 1996 klanten succesvol zijn door flexibele oplossingen te bieden voor hun engineering vraagstukken. Onze klanten voeren kapitaalintensieve projecten uit in 3 markten: Industrie, Bouw & Infra alsook Maritiem & Offshore.  Door de uitstekende technische kennis, ruime expertise en de jarenlange ervaring in de engineeringsbranche is MULTI een zeer betrouwbare en flexibele partner. O.a. Damen Schelde Naval Shipbuilding, Amels, IHC Holland, Cofely West Industry, BAM Bouw en Techniek, Century Aluminum en BASF kunnen tot de klantenkring gerekend worden.

Wij bieden hen service, expertise en capaciteit binnen verschillende diensten:
•Op onze eigen Ontwerp- & Ingenieursbureaus werken wij (deel)projecten uit in eigen beheer.
•Via projectsourcing bieden wij ondersteuning op locatie van de klant.
•Via consultancy geven wij deskundig en onafhankelijk advies.

Deze diensten bieden wij aan door de volledige product life cycle heen: van tender over design, procurement en construction tot en met de gebruiksfase en zelfs de decommissioning. 

Als familiebedrijf hechten wij veel belang aan flexibiliteit, betrouwbaarheid en zorgen dat onze medewerkers met goesting onze klanten succes laten boeken.

www.multi.engineering / Visserijkade 99, Vlissingen

Soort activiteit

Excursie

Doelgroep

Leden

Kosten

geen

Locatie

start: Orionis Walcheren
Oostsouburgseweg 10
Vlissingen