Wat hebben we georganiseerd?

Hieronder een overzicht van de activiteiten die we in de afgelopen drie jaar hebben georganiseerd.


woensdag 10 januari 2018, 16:30 tot 19:00

Nieuwjaarsbijeenkomst 2018 - Studio A58

Op de tweede woensdag in januari vindt de inmiddels bijna 'traditionele' nieuwjaarsbijeenkomst van de Vlissingse en Middelburgse Bedrijven Club plaats. Dit keer zijn we te gast bij Studio A58 op het ZEP-terrein in Middelburg. Studio A58 doet momenteel dienst als 'Schouwburg op locatie' totdat de Schouwburg aan het Molenwater verbouwd is. Bedrijfsleider Bart Hill zal ons hierover vertellen en we worden in de gelegenheid gesteld een letterlijk kijkje achter de schermen te nemen. Bent u erbij? Vergeet u dan niet tijdig aan te melden.

 

Studio A58 fungeert als alternatieve locatie voor de Schouwburg Middelburg zolang deze gerenoveerd wordt. Daarna zal deze locatie dienst gaan doen als evenementenruimte. Hier zullen zowel beurzen, symposia, feesten als concerten plaatsvinden.

De ruimte is geschikt om bij concerten 1.800 bezoekers te herbergen. Voor nu is de Studio met name ingericht op theatervoorstellingen waarbij gebruik wordt gemaakt van een tribune met plaats voor 500 personen.

De locatie van de Studio A58, gelegen op het ZEP, is zeer kansrijk om te slagen als evenementenlocatie. Een gratis parkeervoorziening van 750 plaatsen vlak langs de A58 maakt het een unieke locatie voor evenementen op Zeeuws formaat.

Bedrijfsleider van de Schouwburg is Bart Hill. Momenteel bestiert hij deze functie ook in Studio A58. Hij is verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van zowel de Schouwburg als Studio A58 en de ICT voor zowel Theater de Mythe in Goes, Schouwburg Middelburg en het Scheldetheater in Terneuzen.

Tijdens de bijeenkomst op 10 januari vertelt hij ons over de positionering van Studio A58 en de voortgang van de verbouw Schouwburg Middelburg. Ook zal hij ons laten zien hoe deze twee locaties in verhouding staan tot elkaar.

Het programma voor deze middag ziet er globaal als volgt uit:

16.30 - Inloop foyer Studio A58
17.00 - Welkomstwoord voorzitter MBC in de theaterzaal
17.10 - Presentatie Bart Hill / inclusief demonstratie technische mogelijkheden.
17.30 - Mogelijkheid tot rondleiding achter de schermen & gezellig netwerken onder het genot van een drankje en lekkere hapjes.
19.00 - Einde

 

Soort activiteit

Netwerkbijeenkomst

Doelgroep

Leden

Kosten

geen

Locatie

Studio A58
Podium 23 - terrein ZEP
Middelburg