Wat hebben we georganiseerd?

Hieronder een overzicht van de activiteiten die we in de afgelopen drie jaar hebben georganiseerd.


donderdag 14 december 2017, 17:00 tot 20:00

Grote (KERST) Ondernemersborrel

Op donderdag 14 december organiseren de Vlissingse Ondernemers Centrale, de Vlissingse Bedrijven Club, DOK41, Koninklijke Horeca Nederland Vlissingen en Cultuurwerf gezamenlijk de grote (Kerst) Ondernemersborrel 2017. Een mooie kans om met vele ondernemers terug te kijken op een mooi jaar, gezellig met elkaar even bij te praten, maar vooral een moment om samen vooruit te kijken naar een nieuw jaar, met nieuwe kansen en wellicht mooie samenwerkingen met andere, lokaal actieve, ondernemers.

Vanaf 17u00 zal de Warme Wintertent van Festival Wonderstroom op het Bellamypark voor u geopend zijn. Rekening houdend met de winkeliers, zal er om 18u15 een kort welkomstwoordje zijn en een korte toelichting op het programma van Vlissingen Wonderstad en Festival Wonderstroom; een mooi voorbeeld van waar samenwerking tussen ondernemers, gemeente en de cultuursector toe kan leiden! 

Van harte nodigen wij u uit om de (Kerst)Ondernemersborrel 2017 te bezoeken. Wij bieden u samen met Rabobank Walcheren-Noord Beveland graag een klein hapje en een drankje aan. De avond wordt muzikaal opgeluisterd door LACE bestaande uit Romy en Michaël Coomans. 

Daarvoor vragen wij u wel zich van tevoren aan te melden op het volgende emailadres: linda@cultuurwerf.nl
Bij aanmelding graag de bedrijfsnaam en het aantal personen vermelden.

GRAAG TOT 14 DECEMBER

 Meer weten over Festival Wonderstroom: neem eens een kijkje op www.wonderstroom.nl

 

Soort activiteit

Netwerkbijeenkomst

Doelgroep

Leden
Niet leden

Kosten

Geen. U ontvangt na aanmelding een drankje en klein hapje namens de organisatie. Overige consumpties zijn voor eigen rekening.

Locatie

Warme Wintertent
Bellamypark
Vlissingen