Wat hebben we georganiseerd?

Hieronder een overzicht van de activiteiten die we in de afgelopen drie jaar hebben georganiseerd.


woensdag 28 maart 2018, 15:00 tot 18:00

Bezoek je Buren 2018

Op woensdag 28 maart is het weer zover: de 11e editie van de jaarlijkse Bezoek-je-Buren middag van de Vlissingse Bedrijven Club.  Een gezellige en informele bijeenkomst die door onze leden altijd hoog gewaardeerd en druk bezocht wordt. 

Waar u in de gelegenheid wordt gesteld eens een kijkje achter de schermen te nemen bij uw collega-ondernemers in Vlissingen en waar u volop kunt netwerken met de andere VBC-leden.

Dit jaar zijn we te gast bij een aantal bedrijven op bedrijventerrein Vrijburg. Wees welkom!

Deelnemende bedrijven zijn Ergo Indoor Golf Zeeland, Optisport Health Club Vlissingen en Buitenspeelgoed Stouten.

Programma:

15.00 - 15.30: Inloop bij Sligro Vlissingen, Bedrijfsweg 8
15.30 - 17.15: Bedrijfsbezoeken roulerend in drie groepen.
17.15 - 18.00: Netwerkborrel

 

1. Buitenspeelgoed Stouten
Handelsweg 25

 Juni 2013 hebben wij ons gevestigd in Vlissingen aan de Handelsweg 25, na 30 jaar in de autobranche werkzaam zijn geweest werd het tijd voor iets anders. Omdat niets doen geen optie was  nagedacht over een verdere toekomst, door contacten met minicampings ontstond het idee om iets in de verkoop van skelters en trampolines te gaan doen. Contacten gezocht met leveranciers en na enig overleg toestemming gekregen om dealer te worden van BERG Toys. Van het een kwam het ander en op dit moment verkopen we professionele speeltoestellen welke geschikt zijn voor openbaar gebruik.

Een trend hierbij is het “Natuurlijk Buitenspelen”  hier spelen wij op in met een serie speeltoestellen welke gemaakt zijn van Robinia hout, van schommel tot hindernisbaan. Robinia is de Europese hardhoutsoort en door de grillige vorm van de boomstammen ontstaan robuuste unieke speeltoestellen. Verder doen wij verkoop van speeltoestel accessoires voor de particuliere markt via een webshop in Nederland en België.  

 

2. ERGO Indoorgolf Zeeland
Handelsweg 5


Bij Indoorgolf Zeeland kunt u als golfer gebruik maken van golfanalyse systemen zodat u uw golfspel gedurende de donkere en koude winterperiode kunt blijven oefenen en verbeteren en uw lichaam in (golf)conditie te houden. Naast het verbeteren van uw golfspel is het ook heerlijk om op een ontspannen manier op één van de ongeveer 150 prachtige golfbanen over de hele wereld te golfen met uw (golf)vrienden.

Bent u enthousiast en nieuwsgierig geworden …… neem dan contact met ons op voor:

·         Een bedrijfsuitje
·         Het volgen van een clinic
·         Een golfles door onze PGA pro of
·         Huur van één van de simulatoren

 

 

3. Optisport Health Club Vlissingen

  Optisport exploiteert sinds 2003 het Vrijburg zwembad in Vlissingen /Middelburg. Het Vrijburgbad is van origine gebouwd voor de inwoners van beide gemeente, omdat het zwembad in Middelburg (sterk verouderd) en het Baskenburgbad (eveneens sterk verouderd) aan vervanging toe waren. De exploitatie van het centrum is in handen van Optisport Nederland (voor het Vrijburgbad, ondergebracht in de Optisport Vlissingen – Middelburg bv) terwijl het onroerend goed (eigendom van beide gemeente) wordt beheerd door de Stadsgewestelijk Zwembad Vastgoed B.V. Deze laatste wordt gelijkelijk gefinancierd door gemeente Middelburg, gemeente Vlissingen en Optisport.  Gezamenlijk zorgen we voor de bouwkundige staat van het onroerend goed. 

Optisport Landelijk trekt ruim 17 miljoen bezoekers per jaar Voor Vlissingen Middelburg geld dat ca. 25.000 bezoekers per jaar deelnemen aan aquasporten, 75.000 bezoekers voor recreatief zwemmen en 60.000 zwemlessers per jaar in de accommodatie aanwezig zijn. Daarnaast faciliteert OS Vlissingen Middelburg een aantal verenigingen waarbij nogmaals 50.000 bezoek kan worden opgeteld. Gezamenlijk met de 1.000 leden in onze Optisport Helathclub worden we dus jaarlijks bezocht door ruim meer dan een kwart miljoen bezoekers.  

Optisport Vlissingen Middelburg heeft momenteel ca. 40 medewerkers welke actief zijn op het zwembad gebied, Lesgroepen, aquasporten, techniek, receptie , schoonmaak en toezicht. 10 personen in Optisport Healthclub, 7 personen in Horeca en 5 overhead en administratie.

Soort activiteit

Excursie

Netwerkbijeenkomst

Doelgroep

Leden

Kosten

geen

Locatie

Bedrijventerrein Vrijburg, ontvangst bij Sligro Vlissingen
Bedrijfsweg 8 (bedrijventerrein Vrijburg)