Wat hebben we georganiseerd?

Hieronder een overzicht van de activiteiten die we in de afgelopen drie jaar hebben georganiseerd.


dinsdag 27 november 2018, 15:30 tot 18:00

Ledenbijeenkomst bij Hockey Club Walcheren

 

HC Walcheren is dé hockeyclub van Walcheren, voortgekomen uit de fusie van de Middelburgse en Vlissingse hockeyclub. Met bijna 600 leden en meer dan 35 teams worden mooie, sportieve prestaties behaald. Sinds 2011 speelt HC Walcheren op Sportpark Vrijburg, centraal gelegen op de grens van Middelburg en Vlissingen. Met twee semi-watervelden, een zand ingestrooid veld en een groot modern clubgebouw.

Op dinsdag 27 november heet HC Walcheren de leden van de Vlissingse Bedrijven Club welkom op Sportpark Vrijburg om een kijkje te nemen in het clubhuis en op de sportvelden. Er zal uitleg gegeven worden over de werkwijze om te komen tot een bloeiende vereniging, de teamspirit bij de leden en de vrijwilligers en de rol van de vereniging binnen de samenleving. Want naast het creëren van een sportieve uitdagende omgeving waar van prestaties, winst en samenspel kan worden genoten, heeft HC Walcheren ook het doel om mensen in de omgeving van de sporters bij de club te betrekken. Zo speelt de vereniging een verbindende rol in de samenleving op Walcheren. 

 

Het globale programma ziet er als volgt uit

15.30 inloop

16.00 Ledenvergadering VBC / agendapunten

- Terugblik ledenvergadering 29 mei 2018
- Financiën (jaarrekening 2017 inclusief kascommissie / begroting 2019 / contributie 2019)
- Beleidsplan
- Ontwikkelingen projecten & bedrijventerreinen
- Bestuursverkiezing
- Rondvraag & Sluiting ledenvergadering

2-minutenpraatje door Carlos Klerkx van Solar2Enjoy Zeeland

16.30 HC Walcheren presentatie & rondleiding

Daarnaast vertelt ons lid Glenn de Groot van WTS Architecten iets over het ontstaan van het ontwerp van het clubhuis van HC Walcheren.

17.00  Netwerkborrel

18.00 einde

 

Geschiedenis HC Walcheren

HC Walcheren is ontstaan uit de in 2001 ingezette weg naar fusie van de hockeyclubs in Middelburg en Vlissingen. Dit heeft 10 jaar later geresulteerd in Hockey Club Walcheren (HC Walcheren).

Sinds 3 september 2011 speelt HC Walcheren op een gloednieuw sportpark, Sportpark Vrijburg. Sportpark Vrijburg biedt onderdak aan twee verenigingen, HC Walcheren en atletiekvereniging Dynamica. HC Walcheren beschikt over twee semi-water en een zand ingestrooid veld en een groot clubgebouw. Dynamica heeft beschikking over een atletiekbaan met alle benodigdheden voor een atletiek wedstrijd.

HC Walcheren is een bloeiende club met vele leden en vrijwilligers die ieder seizoen samen de handen uit de mouwen steken om er een sportief, gezellig en mooi seizoen van te maken. HC Walcheren is ontstaan bij fusie op 1 juli 2011 maar de officiële oprichtingsdatum is 2 oktober 1910. De oprichtingsdatum van de oudste van de twee verenigingen, de Middelburgsche Mixed Hockey Club.

Accommodatie

Het hockeycomplex van HC Walcheren is modern en multifunctioneel. Het wordt dan ook regelmatig gebruikt voor hockey- en sportkampen. Zowel georganiseerd door de vereniging maar ook door andere organisaties. Naast de beschikking over zes ruime kleedkamers zijn er ook nog twee aparte scheidsrechterkleedkamers tot de beschikking van de club. Door de grote glazen voorgevel van de clubruimte in er ruim zicht op het hoofdveld zodat ook met minder mooi weer alle wedstrijden goed gevolgd kunnen worden.

 

2-minutenpraatje
Ben je pas lid geworden van de VBC en wil je jezelf voorstellen? Is er een interessante ontwikkeling gaande binnen je organisatie? Ben je bezig met een bijzonder project? Meld je dan nu aan voor het 2-minutenpraatje. Er is ruimte voor maximaal 4x 2 minuten.

Dus wil je iets vertellen tijdens de bijeenkomst op 27 november; mail je (bedrijfs)naam & het onderwerp naar info@vlissingsebedrijvenclub.nl

Aanmeldingen in volgorde van binnenkomst.

 

Soort activiteit

Ledenvergadering

Doelgroep

Leden

Kosten

Geen

Locatie

Hockey Club Walcheren / Sportpark Vrijburg
Sportweg 10
4387 PM Vlissingen